Воскресенье, 20.07.2025, 14:43
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Август » 4 » торт "Білочка"
    19:22
    торт "Білочка"

    Інгредієнти

    бісквіт:
    5 яєць
    200г вершкового масло
    250г цукру
    1ст. мукі
    1ч. л. разрихлітеля
    1,5 ст. л какао
    1ст. орехов
    4ст. л сметани
    1ст. сахарной пудри
    0,5 ч. л лимонного соку.
    крем 1:
    500мл. слівок вище 30%
    0,5 б сгущонного молока з присмаком кави.
    4пачечкі закріплювача вершків.
    глазур:
    200мл. слівок
    200гр. шоколада
    10гр. желатіна.
    горіхи або печиво для обсипання.

    Спосіб приготування

    жовтки відокремити від білків, білки поставити в холодильник.
    розмягчоное масло збити до білого з цукром, потім по одному додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
    додати сметану, горіхи.
    далі зменшити швидкість міксера до 1 і всипати розпушувач, какао і борошно.
    білки збити з 1с. л цукрової пудри в кінці збивання дабавіть 0,5 ч. л лимонного соку.
    і так на включення швидкості 1, продовжуючи збивати додати білки в 3 прийоми.
    готове тісто вилити у форму змащені маслом і посипання борошном або сухарями.
    форма діаметром 26см.
    випікати при 200гр. до готовності.
    я випікала при 180,60 хвилин.
    готовий бісквіт остудити і розрезать на 3 частини.
    тепер робимо крем: вершки збити до твердих піків, потім зменшити швидкість трохи і потроху додаємо сгущонку, коли маса стане однорідною додаємо по одному пакетику закріпітеля вершків.
    готовим кремом рясно змастити коржі і трохи боки торта.
    робимо глазур:
    желатин намочити в 50г води.
    вершки підігріти але не кип'ятити, розчинити в них желатин, потім додати шоколад і добре перемішати, до розчинення шоколаду.
    дати добре охолонути, тоді ллємо на середину торта і глазур сама розтікається куди треба.
    потім коли глазур ще прістинет, змастити боки торта і обсипати їх горіхами або печивом.
    прикрасити за своїм бажанням.

    Про рецепті

    цей торт, вже є на сайті без фото і з двома коментарями, може тепер оцініть такий смачний тортик.
    Категория: Випічка | Просмотров: 2017 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz