Среда, 26.06.2024, 03:44
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Ноябрь » 2 » Котлети капустяні (варіант)
    19:45
    Котлети капустяні (варіант)

    Інгредієнти

    800 г. свіжої капусти
    4-5 морквин
    3 яйця
    2 цибулини
    рослинного масла для смаження
    сіль, перець

    Спосіб приготування

    Качан капусти обмити, пазрезать на 4 частини, опустити в киплячу підсолену воду і трохи обваріть. Затем відкинути на друшляк, віджати і пропустити через м'ясорубку.
    Морква очистити.
    Лук очистити, порізати і спосеровать на сковороді.
    Потім моркву і цибулю пропустити через м'ясорубку.
    Все змішати, посолити, поперчити, додати 2 яйця, добре перемішати.
    Сформувати з маси довгасті котлетки, занурити їх у збите яйце і підсмажити на сильно розігрітій олії.

    Про рецепті

    Якщо маса виходить рідкою, можна додати поніровочние сухарі вони прідодут цікавий смак котлеткам. Так ж перед спекотної котлетки можна вмочити в яйце, потім у сухарікі. РЕКАМЕНДУЕТСЯ: Подовать на обід або вечерю з солоними огірками.
    Категория: Гарніри | Просмотров: 406 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz