Інгредієнти800 г. свіжої капусти
4-5 морквин
3 яйця
2 цибулини
рослинного масла для смаження
сіль, перець
Спосіб приготуванняКачан капусти обмити, пазрезать на 4 частини, опустити в киплячу підсолену воду і трохи обваріть. Затем відкинути на друшляк, віджати і пропустити через м'ясорубку.
Морква очистити.
Лук очистити, порізати і спосеровать на сковороді.
Потім моркву і цибулю пропустити через м'ясорубку.
Все змішати, посолити, поперчити, додати 2 яйця, добре перемішати.
Сформувати з маси довгасті котлетки, занурити їх у збите яйце і підсмажити на сильно розігрітій олії.
Про рецептіЯкщо маса виходить рідкою, можна додати поніровочние сухарі вони прідодут цікавий смак котлеткам. Так ж перед спекотної котлетки можна вмочити в яйце, потім у сухарікі. РЕКАМЕНДУЕТСЯ: Подовать на обід або вечерю з солоними огірками.
|