Інгредієнти 2 збитих яйця
дрібка солі
4 ст. л. картофельной борошна (можна звичайною)
8 ст. л. води
Спосіб приготування Все змішати в однорідну масу.
Обережно "закопуємо" отриману масу в бульйон і варимо
2-3 хвилини.
Про рецепті Яєчні кульки-смачне і ошатне прикрасу до супу.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
428
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
12.11.2010
|
Інгредієнти 800 г. свіжої капусти
4-5 морквин
3 яйця
2 цибулини
рослинного масла для смаження
сіль, перець
Спосіб приготування Качан капусти обмити, пазрезать на 4 частини, опустити в киплячу підсолену воду і трохи обваріть. Затем відкинути на друшляк, віджати і пропустити через м'ясорубку.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
434
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
02.11.2010
|
Інгредієнти 100 г бурого рису, упаковка замороженого зеленого горошку (450 г), 300 г печериць, 1 велика цибулина, 250 мл води, 2 ст. ложки рослинної олії, дрібка кмину, жменя свіжого базиліку, чорний перець, сіль.
Спосіб приготування Дрібно наріжте цибулю і обсмажити його в глибокій каструлі з важким дном до прозорості.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
421
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
04.07.2010
|
Інгредієнти Горілка (у нашому випадку - самогон)
аніс треба
марля - треба купити, стару не нада використовувати. не нада
можна і зірочки анісові а не Сімена у кого що є
Спосіб приготування Знайомий лікар (він) навчався ддаже сказав що нагадує за смаком йому ** пастис ", але не сказав що це.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
576
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
21.06.2010
|
Інгредієнти Картопля 8 шт. (велика)
Ваші улюблені спеції
Соняшникова олія
Спосіб приготування Картоплю очистити, порізати на 4 частини поздолж, а потім ещо каждий шматочок на 2.
Я кладу картоплю у велику каструлю, посипаю спеціями і добре перемешиваю. Но ідея federal з пакетом мені сподобалася, візьму на замітку.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
533
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
04.02.2010
|
Інгредієнти Рисова вермішель - 150 г
Горіхи - 50 г
Часник - 1 зуб.
Оливкова олія - 50 г
Оливки
Маслини
Лимонний сік - 1 ч. л.
Сіль
Спосіб приготування подрібніть горіхи і часник, додати оливкове масло, сіль і сік лимона. Всe добре перемішати. Відварити рисову вермішель у підсоленій воді.
Категория:
Гарніри
|
Просмотров:
481
|
Добавил:
mrsuch
|
Дата:
08.06.2009
| |