ІнгредієнтиРисова вермішель - 150 г
Горіхи - 50 г
Часник - 1 зуб.
Оливкова олія - 50 г
Оливки
Маслини
Лимонний сік - 1 ч. л.
Сіль
Спосіб приготуванняподрібніть горіхи і часник, додати оливкове масло, сіль і сік лимона. Всe добре перемішати. Відварити рисову вермішель у підсоленій воді. Злити воду, добре промити. Додати заправку з горіхів, часнику, лимонного соку, оливкової олії і солі, добре перемішати. Потім викласти рисову вермішель у вигляді гнізд. Всередину покласти маслини і оливки, іммітіруя яйця. Прикрасити зеленню.
СМАЧНОГО!
Про рецептіЗараз йде Великий піст, тому цей рецепт зараз актуальне.
|