Понедельник, 24.06.2024, 14:46
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Июнь » 08
    Інгредієнти Рисова вермішель - 150 г Горіхи - 50 г Часник - 1 зуб. Оливкова олія - 50 г Оливки Маслини Лимонний сік - 1 ч. л. Сіль Спосіб приготування подрібніть горіхи і часник, додати оливкове масло, сіль і сік лимона. Всe добре перемішати. Відварити рисову вермішель у підсоленій воді.
    Категория: Гарніри | Просмотров: 462 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.06.2009

    Інгредієнти 125 р. цукрового піску дуже дрібного. 150г борошна пшеничного. 150г. вершкового масла. 1 пак. розпушувача. 2 яйця. 1 пак. ваніліну. 6 ст. лож. води. 100г. ізюма. масло вершкове, сухарі панірувальні. Спосіб приготування Вершкове масло повинне бути м'яким, перемішати з цукром.
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.06.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz