Інгредієнти125 р. цукрового піску дуже дрібного.
150г борошна пшеничного.
150г. вершкового масла.
1 пак. розпушувача.
2 яйця.
1 пак. ваніліну.
6 ст. лож. води.
100г. ізюма.
масло вершкове, сухарі панірувальні.
Спосіб приготуванняВершкове масло повинне бути м'яким, перемішати з цукром.
Добре перемішати.
Додати по одному яйцю, кожне добре вимісити.
Додати ванілін, перемішати.
Борошно перемішати з розпушувачем і просіяти.
Вводити потроху борошно і добре перемішувати.
Додати 6 ст ложок води і родзинки.
Все тісто готове!
Форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями, викладаємо тісто і в духовку на 20хв. , При 180г. і ще хвилин 10 при 220г.
Дивіться по тесту.
Про рецептіКекс я сьогодні робила 2 рази, всім моїм понравілся. Попробуйте і Ви. Рецепт був сьогодні по телеку . . .
|