Пятница, 18.07.2025, 18:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Октябрь » 8 » м'ясний рулет чи мега голубець
    11:51
    м'ясний рулет чи мега голубець

    Інгредієнти

    0,25 качана білоголової капусти
    750 г яловичого фаршу
    1 яйце
    1 баклажан
    100 г шинки
    200-300 г заморожених овочів
    2 помідора
    1 велика цибулина
    зелень
    50 мл. вершків 10%
    сіль, спеції

    Спосіб приготування

    1. Заморожені овочі злегка обсмажити, влити вершки і тушкувати ще 3 хв.
    2. У фарш додати яйце, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю і зелень.
    3. Листя капусти опустити в каструлю в киплячій підсоленій водою і варити 5 хв. Воду злити, листя обсушити.
    4. Баклажан нарізати уздовж, на тонкі скибочки, посипати сіллю і дати постояти неск. хвилин, потім змити.
    5. Помідор обшпарити, зняти шкірку і нарізати на кружечки,
    шинку порізати на тонкі скибочки.
    6. Змазати форму раст. маслом. Листя капусти викласти у форму, щоб краї звисали. Потім по черзі розподілити шари з частини фаршу, тушковані овочі, ще фаршу, шинки, фаршу, помідорів, баклажана, фаршу. Закрити рулет листям капусти. Зверху капусту закрити листом пергаменту.
    7. Розігріти духовку до 170 градусів і випікати 1 час
    Вийняти з форми на блюдо сервіровки.

    Про рецепті

    Можна подовать гарячим і холодним.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 390 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz