Інгредієнти0,25 качана білоголової капусти
750 г яловичого фаршу
1 яйце
1 баклажан
100 г шинки
200-300 г заморожених овочів
2 помідора
1 велика цибулина
зелень
50 мл. вершків 10%
сіль, спеції
Спосіб приготування1. Заморожені овочі злегка обсмажити, влити вершки і тушкувати ще 3 хв.
2. У фарш додати яйце, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю і зелень.
3. Листя капусти опустити в каструлю в киплячій підсоленій водою і варити 5 хв. Воду злити, листя обсушити.
4. Баклажан нарізати уздовж, на тонкі скибочки, посипати сіллю і дати постояти неск. хвилин, потім змити.
5. Помідор обшпарити, зняти шкірку і нарізати на кружечки,
шинку порізати на тонкі скибочки.
6. Змазати форму раст. маслом. Листя капусти викласти у форму, щоб краї звисали. Потім по черзі розподілити шари з частини фаршу, тушковані овочі, ще фаршу, шинки, фаршу, помідорів, баклажана, фаршу. Закрити рулет листям капусти. Зверху капусту закрити листом пергаменту.
7. Розігріти духовку до 170 градусів і випікати 1 час
Вийняти з форми на блюдо сервіровки.
Про рецептіМожна подовать гарячим і холодним.
|