Пятница, 18.07.2025, 01:19
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » Млинці на мінералці
    20:48
    Млинці на мінералці

    Інгредієнти

    Мінералка, будь-яка їдальня або лікувально-столова приблизно 300 мл краще холодна
    Борошно 2 склянки
    Сіль 1 ч. ложка
    Цукор 2 ч. ложки
    Щіпка соди
    Сливки (15%) 200 мл
    Яйце
    Раст. масло
    Вершкове масло

    Спосіб приготування

    Загалом все як завжди - замішуємо тісто все змішуємо, крім вершкового масла, можна за допомогою міксера, але я користуюся віночком, у мене наступна послідовність: у миску кладу сіль, цукор, розбиваю яйце, сода , потім вершки, мінералка (була новоесентукская), потім борошно. Тісто має вийде досить рідке. У нього ще перед смаженням млинців додати рослинного масла 1-2 ст. ложки. Головна складність при смаженні треба наливати мало тіста, щоб млинці були тоненькими, десь з 3-го почне виходити:)
    У мене поверхню сковороди для млинців 18 см, так на неї потрібно розливати 25-30 мл тесту, ось.

    Про рецепті

    От вирішив млинчиків на вечір, тим більше що купа чорниці, суниці, малини, морошки, смородини! Ну й свої тонкощі, кожен млинець змащую шматочком вершкового масла, природно Вологодського. Якщо у вас масло не дуже смачне, можна це і не робити. Смачного всім!
    Категория: Випічка | Просмотров: 759 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz