Пятница, 18.07.2025, 07:53
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Август » 24 » смородиновий джем
    11:51
    смородиновий джем

    Інгредієнти

    1. Смородина 1 кг
    2. Цукор 500-600 гр.

    Спосіб приготування

    1. Промити смородину і очистити від хвостиків
    2. у блендері змішати смородину і цукор
    3. У каструлі поставити на вогонь і помішуючи довести до кипіння (коли побачите перші бульбашки - зведіть вогонь до мінімуму)
    4. У пастерілізованние банки залийте джем і закрутіть кришками.
    5. Перегорніть вгору денцем і поставте. Дочекайтеся поки банки стануть кімнатної температури.
    Смачного!!
    Категория: консервуючи самі | Просмотров: 540 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz