Меню сайта |
|
 |
Категории раздела |
|
 |
Наш опрос |
|
 |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
 |
Поиск |
|
 |
Календарь |
|
 |
Архив записей |
|
 |
|
Главная » 2009 » Август » 24 » смородиновий джем
|
Інгредієнти1. Смородина 1 кг
2. Цукор 500-600 гр.
Спосіб приготування1. Промити смородину і очистити від хвостиків
2. у блендері змішати смородину і цукор
3. У каструлі поставити на вогонь і помішуючи довести до кипіння (коли побачите перші бульбашки - зведіть вогонь до мінімуму)
4. У пастерілізованние банки залийте джем і закрутіть кришками.
5. Перегорніть вгору денцем і поставте. Дочекайтеся поки банки стануть кімнатної температури.
Смачного!!
|
Категория: консервуючи самі |
Просмотров: 540 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|