Вторник, 15.07.2025, 14:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Февраль » 26 » торт "блаженство"
    14:57
    торт "блаженство"

    Інгредієнти

    тонкий бісквітний корж діаметром 20 см
    8 печенек савоярді
    150 гр темного шоколаду
    250 гр маскарпоне
    250 мл вершків жирністю від 33%
    заморожена малина (або суміш улюблених ягід) -300 гр
    60-80 гр цукрової пудри (за смаком)

    Спосіб приготування

    Ідею я подчерпнула з инета, але сильно видозмінила рецепт під себе . . . А тепер-рецепт бісквітного коржа наводити не буду-я зробила як на шарлотку, але він вийшов дуже пишним, і я його отполовініла по товщині.
    Печенюшкі розрізаємо навпіл по висоті.
    Розтоплюємо шоколад на водяній бані.
    Збиваємо вершки з пудрою, акуратно лопаткою розтираємо з маскарпоне.
    На блюдо в якому будемо подавати викладаємо бісквітний корж, встановлюємо кільце для торта (діаметр 23 см) і ставимо половинки печенек по стінках-я обзавелася дуже зручним універсальним кільцем, діаметр якого регулюється від 16 до 30 див:)-побризкати їх трошки сумішшю ягідного соку з яким-небудь запашним алкоголем-лікером, ромом . . . .

    Змішуємо вершковий крем з шоколадом дуже ретельно, потім додаємо неразмороженние ягоди, викладаємо у форму і прибираємо в холодильник мінімум на 3 години.
    Знімаємо кільце.
    Смачного!

    Про рецепті

    Я трохи поквапилася і додала шоколад одночасно з малиною, шоколад не витримав холодового шоку і місцями застиг-це додало крему якусь родзинку у вигляді шоколадної крихти . . .
    Категория: Десерти | Просмотров: 443 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz