Понедельник, 21.07.2025, 16:01
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 15 » Ікра з печених баклажанів та болгарських перців - варіант для пікніка
    19:29
    Ікра з печених баклажанів та болгарських перців - варіант для пікніка

    Інгредієнти

    3-4 баклажана
    3-4 болгарських перцю
    3-4 великі помідори (можна і більше)
    часник
    кінза, кріп
    рослинна олія

    Спосіб приготування

    Всі овочі спекти над вугіллям на решітці до легкого обвуглювання. Очистити їх від шкірки. Поки чистиш, вони вже досить охолонуть для того, щоб їх порізати. Я ріжу кубиками. подрібнити часник і зелень, додати салат, посолити, поперчити і заправити олією (я люблю оливкова). Виходить настільки смачно, що ми цю страву готуємо тільки над вогнем, на кухні так не вийде.
    Категория: Салати | Просмотров: 904 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz