Пятница, 28.06.2024, 12:43
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 14 » Яловичина з начинкою запечена
    19:28
    Яловичина з начинкою запечена

    Інгредієнти

    яловичина, шматок - 800г
    сир твердий будь-який - 200г
    Помідор - 1
    бекон - 100г
    сіль, перець

    Спосіб приготування

    Був такий симпатичний молодий шматок яловичини продовгуватої форми, м'якоть без жив, захотілося з ним зробити щось таке . . .
    Зробила 3 поздовжніх розрізу, вийшло, як книжка з 4 сторінками, посолити, поперчити. Всередину "сторінок" вклала по 4 шматочки сиру (литовський пармезан у мене), між ними по платівці помідора. "Сторінки" сколола дерев'яними зубочистками.
    Зовні теж злегка посолити, обмотала смужками бекону, поклала запікатися в духовку приблизно на годину при 200 *
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 424 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz