Вторник, 22.07.2025, 14:49
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Февраль » 15 » кавово-вишневе бланманже
    11:51
    кавово-вишневе бланманже

    Інгредієнти

    1ст молока
    1ст (неповний) жирних вершків
    1,5-2 ст. Лож. швидкорозчинного кави (гранули або порошок)
    1/4ст вишні
    0,5 ст цукру
    10г желатину
    50мл води
    Печиво (поламати на шматочки)

    Спосіб приготування

    Желатин замочити в 50мл води.
    З вишні виймаємо кісточки, перетворюємо ягоди в пюре.
    У каструлі змішуємо 0,5 ст молока, 1/4ст цукру і вишневе пюре. Помішуючи, довести до кипіння. Влити сюди ж половину від усієї кількості вершків і знову, помішуючи, довести до кипіння.
    Половину замоченого желатину розтопити і ввести в молочно-вишневу масу, добре перемішати і зняти з вогню. Вилити у форму, застелене плівкою, і поставити в холодильник для застигання.
    Залишилося молоко, цукор і кава змішуємо в каструлі і також доводимо до кипіння. Вливаємо залишилися вершки, знову, помішуючи, доводимо до кипіння. Розтоплюємо решті желатин, вливаємо в масу, добре перемішуємо, знімаємо з вогню. Даємо трохи охолонути, періодично помішуючи.
    Дістаємо з холодильника форму із застиглою вишневою масою. Розкладаємо зверху шматочки печива і покриваємо рівним шаром кавової маси. Знову прибираємо в холодильник до повного застигання.
    При подачі перевернути на блюдо, зняти плівку, розрізати на порції.

    Про рецепті

    У мене вишневий шар не встиг застигнути до кінця, коли я викладала кавову масу, тому вийшов такий рісунок. Десерт мені сподобався. Підійде любителям кави, тому що відчувається гірчинку. Якщо кава не любите, замініть його на шоколад або взагалі зробіть без добавок. Бланманже виходить не дуже солодке (я так більше люблю), якщо любите послаще, покладіть більше цукру.
    Категория: Десерти | Просмотров: 435 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz