Інгредієнти4 курячі грудки
1 баночка консервованих ананасів
1 cт. ложка приправи каррі
1 ст. ложка лимонного соку
1 cт. ложка рослинної олії
Спосіб приготуванняКінчиком ножа зробити горизонтальний надріз там, де куряча грудка товстіший, щоб вийшов кишеню.
У чашці змішати подрібнені ананаси, каррі і лимонний сік. Половину цієї суміші треба відкласти, щоб подати до готового блюда.
У що залишилася суміш влити рослинну олію. Покласти по одній чайній ложці суміші в кишеню кожної грудки. Решта сумішшю обмазати грудки зверху.
Запікати в духовці при середній температурі, повертаючи час від часу, легкої до утворення рум'яної скоринки. Розкласти грудки на тарілці, прикрасити шматочками лимона.
|