Воскресенье, 23.06.2024, 21:28
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 12 » Пісний український борщ
    01:07
    Пісний український борщ

    Інгредієнти

    Всі інградієнти беруться в довільному кількості, головне борщ-повинен бути достатній густим. У нас на Україні кажуть: "Вона добра (хороша) господиня, борщ варить такий, що ложка стоїть. "
    квасоля
    картопля
    морквина
    болгарський перець
    буряк
    капуста
    помідори (томатний сік або паста)
    цибуля
    маслинова (підійде будь-яке рослинне) масло
    зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля)
    сіль, чилі, лавровий лист

    Спосіб приготування

    Я не першовідкривач в готуванні борщів. Але може мій рецепт стане в нагоді тим хто зараз постить.
    Пісний борщ я завжди варю з квасолею, тому що саме квасоля містить рослинний білок. А що б квасоля швидше зварилася її бажано замочити на кілька годин у холодній воді. Вже набряклі, що ввібрала в себе воду квасолю промити, залити холодною водою і поставити варити. Після закипання зняти піну. Поки вариться квасоля, чистимо і ріжемо овочі. Чекаємо, коли квасоля буде майже готова. Закладаємо в бульйон порізану на кубики картопельку і солимо наш борщ. Тепер настала черга засмажкою. На розігріту з олією сковороду ложім дрібно порезаний цибулька, ледь-ледь припускає його. Зтаем додаємо натерту на крупній тертці морковочку і порізану кубиками болгарсkій перець. Всі злегка обсмажуємо і додаємо нарізану соломкою буряк. Тушкуємо все кілька хвилин і заливаємо томатом, додаємо лаврушки. Даємо ще кілька хвилин покипіти. Тепер капуста: існує два способи додавання її в борщ, до додавання засмажкою і після. Все залежить від смаків. Якщо вам подобається м'яка капуста, додайте її разом з картоплею. Якщо злегка хрумка - після засмажкою. І так всі овочі вже в каструлі, збавте вогонь до мінімуму і дайте потомились борщу хвилин п'ятнадцять. Ще залишилося відкритим питання про кислоті борщу. Деякі господині додають у борщ оцет або лимонну кислоту. Насправді це справа смаку і ще кислоти томата, який використовувався. Якщо борщ здався вам не досить кислим, можете додати трохи лимонної кислоти або лимонного соку. Додавання кислоти поверне буряках її первісний колір. У самому кінці варіння додаємо зелень. Любителям гостренького можна додати трохи чилі. Прибираємо з вогню і даємо пару годин настоятися.
    Такий борщ можна їсти як гарячим, так і холодним.

    Про рецепті

    Це основний рецепт, але ви можете додати, наприклад, сушені або консервовані гриби, свіжу або заморожену рибу, рибні консерви, баклажан, кабачок, цвітну капусту, броколі. І кожен раз у вас вийде борщ з новим відтінком смаку.
    Категория: Супи | Просмотров: 438 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz