Четверг, 23.05.2024, 15:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Март » 20 » Баніца "Банічка"
    14:57
    Баніца "Банічка"

    Інгредієнти

    тісто філо - 400 р. Це означає 14 найтонших тесту аркушів розміром 35х40 см
    йогурт - 400 г
    яйця - 4 штуки
    олія оливкова - не менше половини склянки, а можна і більше
    вода содова - близько однієї склянки
    бринза з коров'ячого молока - 250-300 г
    оливкова олія для змащування форми

    Спосіб приготування

    Донечко попросила дружину зробити баница, і я подумав, що даремно досі приховував цей прекрасний рецепт. У неї виходить завжди дуже смачно. Ми звичайно з'їдаємо половину баница ще гарячою, хоча, звичайно, краще дати їй охолонути і стабілізуватися, а при необхідності завжди можна потім підігріти у хвилі, буде смачніше свіжоспеченої.
    Дуже тягнуло втрутитися в процес приготування, але в мене так не вийде. Твердо знаю, бо пару раз пробував, в тому числі як-то разом з донечкою. Так що сьогодні я продюсер рецепту і його фотограф.
    Духовку включили на максимум, бринзу дали на велику тертку.
    Йогурт змішали з яйцями, оливковою олією і содової водою і збили в однорідну масу.
    Форму для баница змастили оливковою олією і почали викладати філо по одному листик, підгинаючи краю тесту усередину форми, змащуючи кожен лист йогутровой масою, загладжуючи дерев'яною ложкою і пересипаючи бринзою.
    Бринзу підгадали так, щоб закінчилася на передостанньому аркуші, а йогурт навпаки так, щоб на верхній лист вилити побільше.
    Встановили в духовку на самий верх, ближче до Тену, вже хвилин за 10-15 банічка здорово піднялася.
    Тоді переставили форму на середину духовки і зменшили температуру до 140с.
    Банічка Випікати близько однієї години. Ролики для піци негайно розрізали на половинки-четвертинки, розклали по тарілках. І знали ж, що подостившая буде смачніше, але як утриматися-то було?
    Смачного!

    Про рецепті

    Хотів назвати цей рецепт "Баніца", але дружина сказала, що її мама називає його "Банічка". Ну, значить, так і я назву. А щоб можна було знайти пошуком, назвав . . . Баніца "Банічка". Ось ще декілька фотографій, дивіться, яка вона красива:
    Категория: Випічка | Просмотров: 519 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz