Суббота, 04.05.2024, 17:59
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Гарячі закуски
    Інгредієнти Картопля 6-8шт, 1-2 ст. л. крохмалю чи борошна, форель слабосолона, олія рослинна, ікра, зелень для прикраси. Спосіб приготування Картопля очистити, відварити до готовності. Зробити пюре, посолити, поперчити, додати крохмаль. Добре перемішати, щоб не клеїлась до рук.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 492 | Добавил: mrsuch | Дата: 30.10.2010

    Інгредієнти Члени куряче філе - 200 г, яйця - 4 шт, сир - 50 г, зелень кропу або петрушки, сіль, перець, вершкове масло для змащування формочек Спосіб приготування Приготування Відварене куряче філе дрібно порізати. Форми для кексів змастити вершковим маслом (або залити все в тортолеткі) і викласти дно і стінки курячим м'ясом, злегка посолити.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 522 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.09.2010

    Спосіб приготування ФАРШ: свинину через м'ясорубку зі шматочком сала і з часником, додаємо дрібно нарізану цибулю і зелень (у мене не виявилося під рукою зелені), перчимо, солимо, кладемо 1-2 яйця (дивлячись скільки фаршу), додаємо відварний рис. СОУС: смажимо моркву з цибулею, заливаємо сметаною і соусом "Сацебелі" (побільше), солимо, перчимо і доводимо до кипіння.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 449 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.09.2010

    Інгредієнти 8 картоплин 4 яйця 2 цибулини 500 г фаршу яловичого 4-6 ст. л. борошна зелень кропу раст. олія для смаження сіль, перець майонез, сметана Спосіб приготування ФАРШ. Обсмажити фарш, посолити, поперчити. Лук очистити, 1 цибулину дрібно порізати і обсмажити на раст.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 430 | Добавил: mrsuch | Дата: 11.07.2010

    Інгредієнти Лаваш вірменський Сир 400-500 гр. Петрушка Кріп Часник Рослинна олія Сіль Спосіб приготування Начинка: Натерти сир на крупній тертці, змішати із зеленню, сіллю і тертим часником (все за смаком). Лаваш розрізати на частини, щоб вийшли шматочки розміром з 2 долоні або трохи більше.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 457 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.07.2010

    Інгредієнти свеніна-150гр корейка-100гр вино "Кагор"-20гр масло рослинне-20гр Спосіб приготування свинячу вирізку злегка відбити, посолити, поперчити і розділити на дві частини, розігріти сковороду з рослинною олією і підсмажити м'ясо до напівготовності, додати вина і тушкувати 1 хв, нарізати тонкими корейку пластінамі.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 489 | Добавил: mrsuch | Дата: 30.05.2010

    Інгредієнти Картопля Фарш (яловичина + свинина) Цибуля Спеції Майонез Сир Сіль, перець Зелень Спосіб приготування 1. Потрібно кілька великих, круглих картоплину (в залежності на скільки людина) не доварювали картопля, режим попалили, вирізаємо серцевину. 2. Робимо фарш, нарізаємо цибулю викладаємо його у фарш, нарізаємо дрібно зелень і змішуємо з фаршем, перчимо, солимо додаємо спеції, додаємо водички (для соковитості фаршу).
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 468 | Добавил: mrsuch | Дата: 28.04.2010

    Інгредієнти 800 г філе качки сіль, мелений чорний перець 200 г чорної смородини 50 г червоної смородини 100 г малини 100 г ожини 0,5 склянки червоного сухого вина 0,5 склянки цукру дрібка кориці 1 ч. л. крохмалю рослинна олія Спосіб приготування Розігріти в сковороді невелика кількість рослинного масла.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 385 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.01.2010

    Інгредієнти 5 шт. бичачих яєць, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний і білий, свинячий жир для смаження. Спосіб приготування Бичачі яйця відварити приблизно з моменту закипання 20-25 хв. Остудити і почистити їх від плівки. Порізати і покласти на сковороду жаріть. Почістіть і порізати цибулю (півкільцями), додати до яєць.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 2330 | Добавил: mrsuch | Дата: 09.09.2009

    Інгредієнти Помідори -3 штуки, яйце-3 штуки, олія, цибуля ріпчаста-1, сіль, аджіномото, олія кунжутна, цукор. Спосіб приготування Помідори нарізають великими часточками. Яйце збиваємо і виливаємо на расколенную сковорідку і швидко помішує. Через 3-5 сек. яйце викладаємо в дуршлак і даємо стекти маслу.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 426 | Добавил: mrsuch | Дата: 11.08.2009

    1 2 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz