Інгредієнти Картопля 6-8шт,
1-2 ст. л. крохмалю чи борошна,
форель слабосолона,
олія рослинна,
ікра, зелень для прикраси.
Спосіб приготування Картопля очистити, відварити до готовності.
Зробити пюре, посолити, поперчити, додати крохмаль. Добре перемішати, щоб не клеїлась до рук.
|
Інгредієнти Члени
куряче філе - 200 г,
яйця - 4 шт,
сир - 50 г,
зелень кропу або петрушки,
сіль,
перець,
вершкове масло для змащування формочек
Спосіб приготування Приготування
Відварене куряче філе дрібно порізати.
Форми для кексів змастити вершковим маслом (або залити все в тортолеткі) і викласти дно і стінки курячим м'ясом, злегка посолити.
|
Спосіб приготування ФАРШ: свинину через м'ясорубку зі шматочком сала і з часником, додаємо дрібно нарізану цибулю і зелень (у мене не виявилося під рукою зелені), перчимо, солимо, кладемо 1-2 яйця (дивлячись скільки фаршу), додаємо відварний рис.
СОУС: смажимо моркву з цибулею, заливаємо сметаною і соусом "Сацебелі" (побільше), солимо, перчимо і доводимо до кипіння.
|
Інгредієнти 8 картоплин
4 яйця
2 цибулини
500 г фаршу яловичого
4-6 ст. л. борошна
зелень кропу
раст. олія для смаження
сіль, перець
майонез, сметана
Спосіб приготування ФАРШ. Обсмажити фарш, посолити, поперчити.
Лук очистити, 1 цибулину дрібно порізати і обсмажити на раст.
|
Інгредієнти Лаваш вірменський
Сир 400-500 гр.
Петрушка
Кріп
Часник
Рослинна олія
Сіль
Спосіб приготування Начинка:
Натерти сир на крупній тертці, змішати із зеленню, сіллю і тертим часником (все за смаком).
Лаваш розрізати на частини, щоб вийшли шматочки розміром з 2 долоні або трохи більше.
|
Інгредієнти свеніна-150гр
корейка-100гр
вино "Кагор"-20гр
масло рослинне-20гр
Спосіб приготування свинячу вирізку злегка відбити, посолити, поперчити і розділити на дві частини, розігріти сковороду з рослинною олією і підсмажити м'ясо до напівготовності, додати вина і тушкувати 1 хв, нарізати тонкими корейку пластінамі.
|
Інгредієнти Картопля
Фарш (яловичина + свинина)
Цибуля
Спеції
Майонез
Сир
Сіль, перець
Зелень
Спосіб приготування 1. Потрібно кілька великих, круглих картоплину (в залежності на скільки людина) не доварювали картопля, режим попалили, вирізаємо серцевину.
2. Робимо фарш, нарізаємо цибулю викладаємо його у фарш, нарізаємо дрібно зелень і змішуємо з фаршем, перчимо, солимо додаємо спеції, додаємо водички (для соковитості фаршу).
|
Інгредієнти 800 г філе качки
сіль, мелений чорний перець
200 г чорної смородини
50 г червоної смородини
100 г малини
100 г ожини
0,5 склянки червоного сухого вина
0,5 склянки цукру
дрібка кориці
1 ч. л. крохмалю
рослинна олія
Спосіб приготування Розігріти в сковороді невелика кількість рослинного масла.
|
Інгредієнти 5 шт. бичачих яєць, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний і білий, свинячий жир для смаження.
Спосіб приготування Бичачі яйця відварити приблизно з моменту закипання 20-25 хв. Остудити і почистити їх від плівки. Порізати і покласти на сковороду жаріть. Почістіть і порізати цибулю (півкільцями), додати до яєць.
|
Інгредієнти Помідори -3 штуки, яйце-3 штуки, олія, цибуля ріпчаста-1, сіль, аджіномото, олія кунжутна, цукор.
Спосіб приготування Помідори нарізають великими часточками. Яйце збиваємо і виливаємо на расколенную сковорідку і швидко помішує. Через 3-5 сек. яйце викладаємо в дуршлак і даємо стекти маслу.
|
|