Суббота, 18.05.2024, 07:42
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 11 » = КАРТОПЛЯНІ МЛИНЦІ З М'ЯСОМ =
    01:07
    = КАРТОПЛЯНІ МЛИНЦІ З М'ЯСОМ =

    Інгредієнти

    8 картоплин
    4 яйця
    2 цибулини
    500 г фаршу яловичого
    4-6 ст. л. борошна
    зелень кропу
    раст. олія для смаження
    сіль, перець
    майонез, сметана

    Спосіб приготування

    ФАРШ. Обсмажити фарш, посолити, поперчити.
    Лук очистити, 1 цибулину дрібно порізати і обсмажити на раст. маслі, другий цибулину залишити для тесту.
    Перемішати смажену цибулю з фаршем.
    ТІСТО. Сиру картоплю разом з цибулею натерти на дрібній тертці. Посолити, щоб виділився сік.
    Кріп дрібно покришити, залишити частину для прикраси.
    Додати до картоплі кріп, яйця, борошно, трохи води (якщо густо), перемішати до рідкого стану.
    Випекти тонкі млинці на розпеченій сковорідці з обох боків на раст. олії до рум'яності.
    На кожен млинець покласти м'ясний фарш тонким шаром, згорнути трубочкою.
    Змішати майонез із сметаною у рівних пропорціях і полити зверху млинці. Посипати зверху кропом.
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Випікати треба саме рівномірно тонкі млинці, тому що якщо вони будуть товщі, то при перевертанні під час смаження і згортання готових в трубочку вони можуть надорваться. Можно покласти на 1-2 ст. л. борошна більше якщо тісто вийшло дуже жідкім. БЛІНЧІКІ дуже ситні! Більше 2-3 штук з'їсти невозможно. Можно поекспериментувати з начинками, наприклад: - гриби з цибулею-шинка із сиром-риба гарячого копчення з сиром і яйцом. ВИБІРАЙТЕ НА СВІЙ СМАК!
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 431 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz