Інгредієнти8 картоплин
4 яйця
2 цибулини
500 г фаршу яловичого
4-6 ст. л. борошна
зелень кропу
раст. олія для смаження
сіль, перець
майонез, сметана
Спосіб приготуванняФАРШ. Обсмажити фарш, посолити, поперчити.
Лук очистити, 1 цибулину дрібно порізати і обсмажити на раст. маслі, другий цибулину залишити для тесту.
Перемішати смажену цибулю з фаршем.
ТІСТО. Сиру картоплю разом з цибулею натерти на дрібній тертці. Посолити, щоб виділився сік.
Кріп дрібно покришити, залишити частину для прикраси.
Додати до картоплі кріп, яйця, борошно, трохи води (якщо густо), перемішати до рідкого стану.
Випекти тонкі млинці на розпеченій сковорідці з обох боків на раст. олії до рум'яності.
На кожен млинець покласти м'ясний фарш тонким шаром, згорнути трубочкою.
Змішати майонез із сметаною у рівних пропорціях і полити зверху млинці. Посипати зверху кропом.
СМАЧНОГО!
Про рецептіВипікати треба саме рівномірно тонкі млинці, тому що якщо вони будуть товщі, то при перевертанні під час смаження і згортання готових в трубочку вони можуть надорваться. Можно покласти на 1-2 ст. л. борошна більше якщо тісто вийшло дуже жідкім. БЛІНЧІКІ дуже ситні! Більше 2-3 штук з'їсти невозможно. Можно поекспериментувати з начинками, наприклад: - гриби з цибулею-шинка із сиром-риба гарячого копчення з сиром і яйцом. ВИБІРАЙТЕ НА СВІЙ СМАК!
|