Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
« Май 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » Інші рецепти
Інгредієнти 4 курячі грудки
1 баночка консервованих ананасів
1 cт. ложка приправи каррі
1 ст. ложка лимонного соку
1 cт. ложка рослинної олії
Спосіб приготування Кінчиком ножа зробити горизонтальний надріз там, де куряча грудка товстіший, щоб вийшов кишеню.
У чашці змішати подрібнені ананаси, каррі і лимонний сік.
|
Інгредієнти Свинина з кісточкою - 1, кг. (я люблю пожирніше),
Квашена капуста-1кг.,
Картопля-5 шт.,
Морква - 2шт.,
Балон - 1 шт.,
Чорний перець - горошком,
Гвоздичка - 2-3 шт.,
Тмин - 1чайную ложку,
Лимон - 2 часточки,
Лавровий лист - 1шт.,
Крупа перлова - 2-3 ст.
|
Інгредієнти для тесту
300гр маргарину
400гр борошна
2ст. л. сахара
1 яйце
суфле
2 яйця
1 склянка сметани
1 склянка цукру
яблука антонівка 4-5 штук
Спосіб приготування 1. яблокі вимити і очистити від шкірки
нарізати кубиками
перекласти в каструлю і засипати 4-5 ст.
|
Інгредієнти хліб - 1 кругла булка
шпроти - 1 банку
шинка - 140 г
кальмари варені - 100 г
масло вершкове - 100 г
швейцарський сир - 80 г
майонез - 3 ст. ложки
гірчиця - 2 ч. ложки
соус хрін зі сметаною - 50 г
сіль - за смаком
перець чорний мелений - на смак
зелень петрушки
зелень кропу
помідори - 1 шт.
|
Інгредієнти гранат
ріпчаста цибуля.
сіль за смаком.
Спосіб приготування Вичавити гранатовий сік, додати нарізаний кільцями ріпчасту цибулю і трохи посолити до смаку. Залишити на 20-30 хвилин. Готово.
підійде до м'ясних і рибних блюд.
|
Інгредієнти Цуккіні - 2 невеликих
Бринза - 200 гр
Часник - 1 часточка
Спосіб приготування Дуже захотілося дієтичного паштету. Полазити по інтернету і скоротила до мінімуму кількість інгредієнтів і калорій. Ось що вийшло:
Цуккіні чистим і кладемо на 5 хв в підсолений окріп
Брунзу натираємо на крупній тертці (хоча можна було просто розламати на шматочки)
Кабачок ріжемо і разом з бринзою змішуємо в комбайні
Додаємо часник (через Часничниці)
Збиваємо чуть-чуть и в холодильник на півгодини хоча б
Дуже добре вийшло!
|
Інгредієнти дико извеняюсь за помилки, в компюторе поки що новачок. як
додати до рецептом фото ще не знаю.
700гр. яловичої та свинячої вірезкі
для начинки. по 50 гр., мигдалю, кураги, 1 цибулину, вершкове масло.
для підливи. апельсиновий сік, біле сухе вино.
Спосіб приготування м'ясо порізати на 10 шматків, тонко відбити, посолити, поперчити.
|
Інгредієнти • 200 гр відвареного курячого філе
• 150 гр твердого сиру (голландський)
• 100 гр майонезу + сметана
• 100 гр. порубленного волоського горіха
Спосіб приготування • Філе пропустити через м'ясорубку,
• Сир потерти на тертці
• Все змішати додати майонез + сметану, вимісити
• скачати з маси кульки
• Дрібно нарубані горіхи і кожен кульку обваляти в горіховою або сирної маси.
|
Інгредієнти картопля - 7 великих бульб
яйця - 2 шт.
борошно - 1/2 склянки
сир - 100 гр.
ковбаса варена - 150 - 200 гр.
цибуля зелена
перець мелений
часник - 2 зубчики
олія рослинна
прянощі
сіль за смаком
Спосіб приготування Зварити картоплю, зробити пюре.
У пюре додати: 2 яйця, борошно, часник (розчавити), перець, цибуля (дрібно порізати), прянощі.
|
Інгредієнти ТІСТО:
1 ст. кислого молока
1 ст. л. цукру
1 ч. л. розпушувача
0,5 ч. л. соди погасити в оцті
сіль за смаком
приблизно 4 ст. борошна (щоб до рук не прилипало і не було рідким)
НАЧИНКА:
4 середні картоплини
400 г. грибів
1 цибулина
1 банка оливок (350г)
1 помідор
цибулю-порей (кілька пір'їнок =)
майонез оливковий
2 столові ложки томатної пасти
50-100г сиру
Спосіб приготування ТІСТО: всі компонент змішати, крім борошна
після додавати борошна в тісто скільки "візьме" (у мене пішло 4 + 1/4 ст.
|
|
|
|