Інгредієнтихліб - 1 кругла булка
шпроти - 1 банку
шинка - 140 г
кальмари варені - 100 г
масло вершкове - 100 г
швейцарський сир - 80 г
майонез - 3 ст. ложки
гірчиця - 2 ч. ложки
соус хрін зі сметаною - 50 г
сіль - за смаком
перець чорний мелений - на смак
зелень петрушки
зелень кропу
помідори - 1 шт.
Спосіб приготуванняДля маси з шинки наріжте 1 яйце з ветной, додайте 20 г масла, половину гірчиці сіль, перець і розітріть.
Для маси з сиру 1 яйце і сир протріть додайте 30 г олії, гірчицю і перемішайте.
Зріжте у хліба скоринку, відріжте коло товщиною 1,5 см і намажте маслом, що залишилося.
Намітьте п'ять кіл. Перший посипте рубаним зеленою цибулею. Наступний змастіть соусом хрін і викладіть кальмарів. У третьому укладіть масу з шинки, у четвертий - масу з сиру, в останній - шпроти.
Бокову поверхню торта повапните майонезом, оформите помідором, рубаною зеленню.
|