Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Сентябрь » 26
Інгредієнти 300 г м'якого сиру
2/3 склянки цукру
цедра лимона
2 яйця
1 склянка цукру
150 г вершкового масла
ванілін
3 столові ложки какао
1 склянка борошна
рубаних жменю горіхів
1 пакетик розпушувача
сіль
Спосіб приготування Сир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона.
Категория: Випічка |
Просмотров: 478 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 26.09.2010
|
Інгредієнти хліб - 1 кругла булка
шпроти - 1 банку
шинка - 140 г
кальмари варені - 100 г
масло вершкове - 100 г
швейцарський сир - 80 г
майонез - 3 ст. ложки
гірчиця - 2 ч. ложки
соус хрін зі сметаною - 50 г
сіль - за смаком
перець чорний мелений - на смак
зелень петрушки
зелень кропу
помідори - 1 шт.
|
Інгредієнти 500 гр. гарбуза
2 ст. л. меду (можна замінити цукром)
1 лимон (можна лайм)
2-3 яблука
50 гр. кураги
50 гр. кешью
50 гр. фундука
Спосіб приготування Гарбуз нарізаємо шматочками будь-якої довжини, але товщина шматочка не повинна бути більше 5 мм.
Дно протвеня застилає фольгою і викладаємо гарбуз
Поливаємо її соком одного лимона
Часточки кураги нарізаємо на 3-4 частини висипаємо на гарбуз
Висипаємо горішки (горішки можна дробити, а можна і не дробити)
Яблука обчищаємо від шкірочки й нарізаємо на часточки 5 мм і викладаємо також на протвень
Зверху все посипаємо цукром або поливаємо медом
Закриваємо фольгою і випікаємо при температурі 180 градусів 45 хвилин, знімаємо фольгу і допікаємо ще хвилин 15.
Категория: Десерти |
Просмотров: 473 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 26.09.2010
|
Інгредієнти Гриби (гливи) 0. 5 кг
Олія для смаження
1 велика цибулина
сіль по-смаку
приправа грибна
Вермішель 200-300г (спагетті)
Сир для посипання (твердий)
Спосіб приготування Свіжі грибочки помити, порізати, посипати сіллю і приправки, змішати з цибулею і обсмажити на гарячій оліі.
|
|
|
|