Суббота, 04.05.2024, 19:24
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Десерти
    Інгредієнти 10 гр желатину 4 ложки води 3 яєчних жовтки 1/2 склянки цукру 1 ложка крохмалю дрібка солі 1 стакан молока 1 ложка без верху зеленого чаю Матчу 1-2 ложки бренді 1 чашка вершків Спосіб приготування Розвести желатин у воді до набрякання. Чайний порошок розвести з ложкою молока до пастоподібного стану.
    Категория: Десерти | Просмотров: 398 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.11.2010

    Інгредієнти полуниця порізана кружальцями-700гр. вершки 35%-200гр. 2 ст. л. сах. пудри желе полуничне-100гр. 250 мл. горячей води 150 гр. бісквітного печива савоярді порізаного шматочками/або будь-якого бісквітного печива/ Спосіб приготування розвести желе в гарячій воді і поставити охлаждаться.
    Категория: Десерти | Просмотров: 457 | Добавил: mrsuch | Дата: 10.10.2010

    Інгредієнти 500 гр. гарбуза 2 ст. л. меду (можна замінити цукром) 1 лимон (можна лайм) 2-3 яблука 50 гр. кураги 50 гр. кешью 50 гр. фундука Спосіб приготування Гарбуз нарізаємо шматочками будь-якої довжини, але товщина шматочка не повинна бути більше 5 мм. Дно протвеня застилає фольгою і викладаємо гарбуз Поливаємо її соком одного лимона Часточки кураги нарізаємо на 3-4 частини висипаємо на гарбуз Висипаємо горішки (горішки можна дробити, а можна і не дробити) Яблука обчищаємо від шкірочки й нарізаємо на часточки 5 мм і викладаємо також на протвень Зверху все посипаємо цукром або поливаємо медом Закриваємо фольгою і випікаємо при температурі 180 градусів 45 хвилин, знімаємо фольгу і допікаємо ще хвилин 15.
    Категория: Десерти | Просмотров: 471 | Добавил: mrsuch | Дата: 26.09.2010

    Інгредієнти Шоколад чорний 75%-100-120гр. Вершки 33%-120гр. Цукор-100гр. Какао-1ст. л. Масло вершкове 40гр. Коньяк-2ст. л. Зефірка крем-Брюллов-1шт. білий шоколад для прикраси фольга щільна Спосіб приготування Ці цукерки я дарую всім, хто зараз живе далеко від своєї Батьківщини України.
    Категория: Десерти | Просмотров: 710 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.09.2010

    Інгредієнти 1 л молока 85 г кукурудзяного крохмалю 3 ст. ложки рожевої води 250 г вершків для збивання (від 32%) 100 г цукру малиновий сироп, можна кокосову крихту або горішки (фісташки, арахіс, кедрові, мигдаль) Спосіб приготування 1. Розвести крохмаль в склянці молока, додати рожеву воду, розмішати.
    Категория: Десерти | Просмотров: 442 | Добавил: mrsuch | Дата: 20.08.2010

    Інгредієнти Сир 400 р. Яйця 4 шт. Цукор 7-8 ст. л. ваніль-цукор 8 р. Сода 1 ч. л. + Оцет Сіль 1/2 ч. л Борошно 2 ст. Манна крупа Рослинна олія для смаження Спосіб приготування Сир розтерти з яйцем, додати сіль і цукор. Соду погасити в оцті і додати в тісто. В отриману сирну масу додати борошно, все ретельно перемішати.
    Категория: Десерти | Просмотров: 473 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.08.2010

    Інгредієнти Яблука -6 шт. курага -12 шт. волоські горіхи мед, кориця Спосіб приготування зрізати з яблук кришечку з хвостиком. Вирізуємо поглиблення. Заповнюємо яблука начинкою з подрібнених горіхів і кураги, рясно поливаємо медом і посипаємо коріцей. Закриваем кришечками і ставимо в духовку на 30 хв.
    Категория: Десерти | Просмотров: 500 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.07.2010

    Інгредієнти Консервована вишня в сиропі без кісточок, збиті вершки або сметана з цукром Спосіб приготування Купуємо в банку вишню, Сік зливаємо, тут він зайвий. Сік у нас не пропаде, на кисіль-компот піде. Блендер в густу кашу Подрібнюємо вишню нашу. Вершки з цукром збиваємо, Нашу "кашу" заправляємо, Хороша кашка!
    Категория: Десерти | Просмотров: 805 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.06.2010

    Інгредієнти Дліннозерновой рис або будь-який інший (на ваш смак) -3/4 склянки яблоч. сок-2 склянки (у мене без цукру) мак-1 стол. ложка фініки-0, 5 склянки 1 ст. ложки коріч. сахара свеж. яблочко для прикраси і кислинки Спосіб приготування Закип'ятити сік та додайте мак і рис (цукор, якщо хочете), тушкуйте під кришкою, поки сік не впітается.
    Категория: Десерти | Просмотров: 479 | Добавил: mrsuch | Дата: 01.05.2010

    Інгредієнти 500г сметани великий пакет замороженої чорниці (а можна і будь-яку іншу ягоду) 25 г "швидкого" желатину цукор до смаку (я робила на замінник) Спосіб приготування Збити у блендері черніку. Взбівать краще довго, десерт вийде повітряні додати цукор і сметану, ще раз збити влити розведений желатин (орієнтуйтеся на інструкцію на упаковці, желатин буває різний), перемішати Суміш розлити у формочки і поставити в холодильник для застигання Про рецепті за смаком нагадує "пташине молоко" спробуйте, не пошкодуєте
    Категория: Десерти | Просмотров: 514 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.04.2010

    1 2 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz