Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
« Май 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » Десерти
Інгредієнти 10 гр желатину
4 ложки води
3 яєчних жовтки
1/2 склянки цукру
1 ложка крохмалю
дрібка солі
1 стакан молока
1 ложка без верху зеленого чаю Матчу
1-2 ложки бренді
1 чашка вершків
Спосіб приготування Розвести желатин у воді до набрякання.
Чайний порошок розвести з ложкою молока до пастоподібного стану.
Категория: Десерти |
Просмотров: 398 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 05.11.2010
|
Інгредієнти полуниця порізана кружальцями-700гр.
вершки 35%-200гр. 2 ст. л. сах. пудри
желе полуничне-100гр. 250 мл. горячей води
150 гр. бісквітного печива савоярді порізаного шматочками/або будь-якого бісквітного печива/
Спосіб приготування розвести желе в гарячій воді і поставити охлаждаться.
Категория: Десерти |
Просмотров: 457 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 10.10.2010
|
Інгредієнти 500 гр. гарбуза
2 ст. л. меду (можна замінити цукром)
1 лимон (можна лайм)
2-3 яблука
50 гр. кураги
50 гр. кешью
50 гр. фундука
Спосіб приготування Гарбуз нарізаємо шматочками будь-якої довжини, але товщина шматочка не повинна бути більше 5 мм.
Дно протвеня застилає фольгою і викладаємо гарбуз
Поливаємо її соком одного лимона
Часточки кураги нарізаємо на 3-4 частини висипаємо на гарбуз
Висипаємо горішки (горішки можна дробити, а можна і не дробити)
Яблука обчищаємо від шкірочки й нарізаємо на часточки 5 мм і викладаємо також на протвень
Зверху все посипаємо цукром або поливаємо медом
Закриваємо фольгою і випікаємо при температурі 180 градусів 45 хвилин, знімаємо фольгу і допікаємо ще хвилин 15.
Категория: Десерти |
Просмотров: 471 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 26.09.2010
|
Інгредієнти Шоколад чорний 75%-100-120гр.
Вершки 33%-120гр.
Цукор-100гр.
Какао-1ст. л.
Масло вершкове 40гр.
Коньяк-2ст. л.
Зефірка крем-Брюллов-1шт.
білий шоколад для прикраси
фольга щільна
Спосіб приготування Ці цукерки я дарую всім, хто зараз живе далеко від своєї Батьківщини України.
Категория: Десерти |
Просмотров: 710 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 12.09.2010
|
Інгредієнти 1 л молока
85 г кукурудзяного крохмалю
3 ст. ложки рожевої води
250 г вершків для збивання (від 32%)
100 г цукру
малиновий сироп,
можна кокосову крихту або горішки (фісташки, арахіс, кедрові, мигдаль)
Спосіб приготування 1. Розвести крохмаль в склянці молока, додати рожеву воду, розмішати.
Категория: Десерти |
Просмотров: 442 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 20.08.2010
|
Інгредієнти Сир 400 р.
Яйця 4 шт.
Цукор 7-8 ст. л.
ваніль-цукор 8 р.
Сода 1 ч. л. + Оцет
Сіль 1/2 ч. л
Борошно 2 ст.
Манна крупа
Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування Сир розтерти з яйцем, додати сіль і цукор. Соду погасити в оцті і додати в тісто.
В отриману сирну масу додати борошно, все ретельно перемішати.
Категория: Десерти |
Просмотров: 473 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 06.08.2010
|
Інгредієнти Яблука -6 шт.
курага -12 шт.
волоські горіхи
мед, кориця
Спосіб приготування зрізати з яблук кришечку з хвостиком. Вирізуємо поглиблення.
Заповнюємо яблука начинкою з подрібнених горіхів і кураги,
рясно поливаємо медом і посипаємо коріцей. Закриваем кришечками і ставимо в духовку на 30 хв.
Категория: Десерти |
Просмотров: 500 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.07.2010
|
Інгредієнти Консервована вишня в сиропі без кісточок, збиті вершки або сметана з цукром
Спосіб приготування Купуємо в банку вишню,
Сік зливаємо, тут він зайвий.
Сік у нас не пропаде,
на кисіль-компот піде.
Блендер в густу кашу
Подрібнюємо вишню нашу.
Вершки з цукром збиваємо,
Нашу "кашу" заправляємо,
Хороша кашка!
Категория: Десерти |
Просмотров: 805 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 04.06.2010
|
Інгредієнти Дліннозерновой рис або будь-який інший (на ваш смак) -3/4 склянки
яблоч. сок-2 склянки (у мене без цукру)
мак-1 стол. ложка
фініки-0, 5 склянки
1 ст. ложки коріч. сахара
свеж. яблочко для прикраси і кислинки
Спосіб приготування Закип'ятити сік та додайте мак і рис (цукор, якщо хочете), тушкуйте під кришкою, поки сік не впітается.
Категория: Десерти |
Просмотров: 479 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 01.05.2010
|
Інгредієнти 500г сметани
великий пакет замороженої чорниці (а можна і будь-яку іншу ягоду)
25 г "швидкого" желатину
цукор до смаку (я робила на замінник)
Спосіб приготування Збити у блендері черніку. Взбівать краще довго, десерт вийде повітряні
додати цукор і сметану, ще раз збити
влити розведений желатин (орієнтуйтеся на інструкцію на упаковці, желатин буває різний), перемішати
Суміш розлити у формочки і поставити в холодильник для застигання
Про рецепті за смаком нагадує "пташине молоко" спробуйте, не пошкодуєте
Категория: Десерти |
Просмотров: 514 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 02.04.2010
|
|
|
|