Суббота, 18.05.2024, 14:14
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 13
Гостей: 13
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Десерти
    Інгредієнти овсянні печиво 9 шт. Волоський горіх-200 гр. Вареного згущеного молока 0,5 банки 1 ст. ложка цукру 1 банан Щіпка ваніліну Спосіб приготування Волоський горіх потримати в мікрохвильовій печі на повній потужності 4-5 хв. Перемолоти печиво і волоський горіх Додати ванілін, цукор і згущене молоко переміщати.
    Категория: Десерти | Просмотров: 432 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.03.2010

    Інгредієнти на тісто: 3 склянки (250 мл) борошна; 5 яєць; 1 ст. ложка молока; дрібка солі. 0,5 л. соняшникової (рафінованого) масла; для сиропу: 1 склянку меду; 1 склянка цукру. Спосіб приготування замішуємо тісто. Даємо йому годинку настоятися і починаємо катати джгутики.
    Категория: Десерти | Просмотров: 407 | Добавил: mrsuch | Дата: 24.03.2010

    Інгредієнти 800 гр. стиглої дині 100 гр. портвейну 150 гр. цукру Спосіб приготування Розрізати диню навпіл і видалити насіння. Столовой ложкою вийняти м'якуш, додати цукор і портвейн, ретельно перемішати. Пюре заморозити у формах для льоду. Подавати в динних кірках, прикрасивши листочками м'яти, свіжими і заморожений.
    Категория: Десерти | Просмотров: 454 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.02.2010

    Інгредієнти тонкий бісквітний корж діаметром 20 см 8 печенек савоярді 150 гр темного шоколаду 250 гр маскарпоне 250 мл вершків жирністю від 33% заморожена малина (або суміш улюблених ягід) -300 гр 60-80 гр цукрової пудри (за смаком) Спосіб приготування Ідею я подчерпнула з инета, але сильно видозмінила рецепт під себе .
    Категория: Десерти | Просмотров: 415 | Добавил: mrsuch | Дата: 26.02.2010

    Інгредієнти 1ст молока 1ст (неповний) жирних вершків 1,5-2 ст. Лож. швидкорозчинного кави (гранули або порошок) 1/4ст вишні 0,5 ст цукру 10г желатину 50мл води Печиво (поламати на шматочки) Спосіб приготування Желатин замочити в 50мл води. З вишні виймаємо кісточки, перетворюємо ягоди в пюре.
    Категория: Десерти | Просмотров: 411 | Добавил: mrsuch | Дата: 15.02.2010

    Інгредієнти пляшка червоного вина груші 10шт. цукор горіхи і фініки кориця і аніс Спосіб приготування 1. наліваем вино в каструлю і ставимо на огонь. добавляем цукор в залежності від виду вина-в сухе побольше. но десертне не беремо! пробуємо на вкус. кто то любить злагоджено хтось кіслей.
    Категория: Десерти | Просмотров: 416 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.12.2009

    Інгредієнти На 1 склянка борошна - 100-125 г масла або маргарину, 4-5 яєць, 1 стакан води,? чайної ложки солі, 1 склянка вершків, 2-2,5 ст. ложки цукру, 1/4 пакетика ваніліну або 1-2 ложки лікеру. Спосіб приготування Влити в каструлю стакан води, додати масло, сіль і поставити на вогонь.
    Категория: Десерти | Просмотров: 363 | Добавил: mrsuch | Дата: 31.03.2009

    Інгредієнти жовтки-6шт., 800гр. слівок, мелені горіхи, крихта шок. печенья, цукор до смаку-150гр. і більше хто любить прітор Спосіб приготування жовтки збити з сахаром. отдельно збити слівкі. Все з'єднати-жовтки з цукром, вершки, горіхи, печиво і викласти у форму, вистелен.
    Категория: Десерти | Просмотров: 424 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.03.2009

    Інгредієнти 750 гр сир 9% жирності 3 жовтки 3 \ 4 ст цукру 1 пакетик ванільного цукру 1 ст молока 250 мл вершків 32% жирності 28 гр желатину варення або джем печиво крекер без добавок і не солоний Спосіб приготування Цукор збити з жовтками, додати сир і ванільний цукор.
    Категория: Десерти | Просмотров: 486 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.02.2009

    « 1 2

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz