Інгредієнти овсянні печиво 9 шт.
Волоський горіх-200 гр.
Вареного згущеного молока 0,5 банки
1 ст. ложка цукру
1 банан
Щіпка ваніліну
Спосіб приготування Волоський горіх потримати в мікрохвильовій печі на повній потужності 4-5 хв. Перемолоти печиво і волоський горіх Додати ванілін, цукор і згущене молоко переміщати.
Категория: Десерти |
Просмотров: 432 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.03.2010
|
Інгредієнти на тісто:
3 склянки (250 мл) борошна;
5 яєць;
1 ст. ложка молока;
дрібка солі.
0,5 л. соняшникової (рафінованого) масла;
для сиропу:
1 склянку меду;
1 склянка цукру.
Спосіб приготування замішуємо тісто. Даємо йому годинку настоятися і починаємо катати джгутики.
Категория: Десерти |
Просмотров: 407 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 24.03.2010
|
Інгредієнти 800 гр. стиглої дині
100 гр. портвейну
150 гр. цукру
Спосіб приготування Розрізати диню навпіл і видалити насіння.
Столовой ложкою вийняти м'якуш, додати цукор і портвейн, ретельно перемішати.
Пюре заморозити у формах для льоду.
Подавати в динних кірках, прикрасивши листочками м'яти, свіжими і заморожений.
Категория: Десерти |
Просмотров: 454 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.02.2010
|
Інгредієнти тонкий бісквітний корж діаметром 20 см
8 печенек савоярді
150 гр темного шоколаду
250 гр маскарпоне
250 мл вершків жирністю від 33%
заморожена малина (або суміш улюблених ягід) -300 гр
60-80 гр цукрової пудри (за смаком)
Спосіб приготування Ідею я подчерпнула з инета, але сильно видозмінила рецепт під себе .
Категория: Десерти |
Просмотров: 415 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 26.02.2010
|
Інгредієнти 1ст молока
1ст (неповний) жирних вершків
1,5-2 ст. Лож. швидкорозчинного кави (гранули або порошок)
1/4ст вишні
0,5 ст цукру
10г желатину
50мл води
Печиво (поламати на шматочки)
Спосіб приготування Желатин замочити в 50мл води.
З вишні виймаємо кісточки, перетворюємо ягоди в пюре.
Категория: Десерти |
Просмотров: 411 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 15.02.2010
|
Інгредієнти пляшка червоного вина
груші 10шт.
цукор
горіхи і фініки
кориця і аніс
Спосіб приготування 1. наліваем вино в каструлю і ставимо на огонь. добавляем цукор в залежності від виду вина-в сухе побольше. но десертне не беремо! пробуємо на вкус. кто то любить злагоджено хтось кіслей.
Категория: Десерти |
Просмотров: 416 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 08.12.2009
|
Інгредієнти На 1 склянка борошна - 100-125 г масла або маргарину, 4-5 яєць, 1 стакан води,? чайної ложки солі, 1 склянка вершків, 2-2,5 ст. ложки цукру, 1/4 пакетика ваніліну або 1-2 ложки лікеру.
Спосіб приготування Влити в каструлю стакан води, додати масло, сіль і поставити на вогонь.
Категория: Десерти |
Просмотров: 363 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 31.03.2009
|
Інгредієнти жовтки-6шт., 800гр. слівок, мелені горіхи, крихта шок. печенья, цукор до смаку-150гр. і більше хто любить прітор
Спосіб приготування жовтки збити з сахаром. отдельно збити слівкі. Все з'єднати-жовтки з цукром, вершки, горіхи, печиво і викласти у форму, вистелен.
Категория: Десерти |
Просмотров: 424 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.03.2009
|
Інгредієнти 750 гр сир 9% жирності
3 жовтки 3 \ 4 ст цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 ст молока
250 мл вершків 32% жирності
28 гр желатину
варення або джем
печиво крекер без добавок і не солоний
Спосіб приготування Цукор збити з жовтками, додати сир і ванільний цукор.
Категория: Десерти |
Просмотров: 486 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 12.02.2009
|
|