Суббота, 18.05.2024, 15:40
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Март » 24 » Чак-чак татарський
    19:49
    Чак-чак татарський

    Інгредієнти

    на тісто:
    3 склянки (250 мл) борошна;
    5 яєць;
    1 ст. ложка молока;
    дрібка солі.
    0,5 л. соняшникової (рафінованого) масла;
    для сиропу:
    1 склянку меду;
    1 склянка цукру.

    Спосіб приготування

    замішуємо тісто. Даємо йому годинку настоятися і починаємо катати джгутики. Я робила в-перший раз, та й джгутики кшталт катала маленькі - а почала варити - вони в мене розбухли і стали як макарони - так що, чим менше і тонше ви їх катає, тим краще!
    У каструлі нагріваємо масло й починаємо обсмажувати шматочки тесту (отримуємо типу "хмиз"). Готові палички складаємо в каструлю більше (я брала на 10 літрів), на дно каструлі кладемо паперовий рушник, щоб стікало зайве масло.
    Починаємо варити сироп. На повільному вогні розтопити мед у невеликій каструлі. Поступово додаючи цукор, помішуючи, зварити сироп. Цукор повинен повністю розчинитися.
    Заливаємо гарячим сиропом "хмиз" і добре перемішуємо широкою лопаткою. Довго заважати не можна тому що сироп почне застигати.
    Викласти суміш на велике блюдо (може вийти і не на одне) і допомагаючи плоскою алюміневой кришкою, спресувати суміш, одночасно надаючи йому форму, що відповідає Вашим естетичних смаків.
    Ще 2 способи сформувати суміш:
    1) змочити руки холодною водою;
    2) викласти суміш у форму покриту пергаментом.
    Посипати зверху цукровою пудрою.
    Нарізати чак-чак на шматки і їмо з чаєм.
    Смачного! :)
    Категория: Десерти | Просмотров: 408 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz