Суббота, 18.05.2024, 16:05
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Март » 21
    Інгредієнти чотири качині грудки (загальна вага 1кг 200 г) 600г свинячий корейки 300г курячих печінок 2 невеликі цибулини 2 морквини корінь петрушки 150мл білого сухого вина 4 яйця 80мл коньяку 2 ложечки цукрової пудри мускатний горіх спеції Для тіста: 300г борошна 150г вершкового масла 2 жовтки сіль Для желе: ложечка желатину 80 мл Cointreau 2 апельсина ложечка цукру Спосіб приготування Свята вот вот .
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 499 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.03.2010

    Інгредієнти для тіста: спаржа 100 гр., сіль, перець, раст. масло 1-2 ст. л., мінералка 100 мл., яйця 4 шт., борошно 1-2 ст. л. начинка: спаржа 200-300 гр., копчена риба 200 гр., сметана 150-200 гр., хрін неядрений 1-2 ч. л., кріп, перець, сіль. Спосіб приготування Добрий день!
    Категория: Випічка | Просмотров: 398 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.03.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz