Інгредієнти 200 листочків вишні
1л. банка компоту вишні (можна зробити зі свіжими фруктами я робила малина, полуниця)
1кг400грамм цукру
2ст. л. лімон. кіслоти (без верху)
0,5 літра спирту (я робила з горілкою)
Спосіб приготування 1. банку ягід (зцідити) додати води до 2 літрів, листя вишні та цукор-кип'ятити всі 15 хвилин.
|
Інгредієнти 400гр Свіжа полуниця 400мл ПАХТ/ОТДЕЛНОЕ СПАСИБО Лариса та ОЛЕ ЗА ПЕРЕКЛАД!/або кефір
Спосіб приготування ПОЛУНИЦЮ подрібніть Блендер в ПЮРЕ
ПІДГОТУВАЛА 4 склянки і по черзі Виливати полуничне пюре і сколотин або кефір
ГОТОВО!
Насолоджуйся !!!
|
Інгредієнти 250 г несолодких яблук
4 середніх мандарина
3/4 склянки цукру
Спосіб приготування Мандарини чистим і ділимо на часточки. Цедру ріжемо у вигляді соломки і кип'ятимо в 1 склянці води до м'якості. У велику каструлю висипаємо цукор, заливаємо його 2 склянками води, розмішуємо, потім додаємо цедру і очищені і порізані кубиками яблука.
|
Інгредієнти -350ml moloka, -150 gr klubniki (mogno zamorogenj),-150gr klubnichnogo morogenogo.
Спосіб приготування Klubniku razmjat w blendere, dobawit morogenoe i moloko i wzbit eshe 1. 5-2 min
|
Інгредієнти 0. 5 склянки цукру,
1 стакан молочної сироватки або сколотин,
250 г ягід журавлини,
200 мл води,
ванільний цукор
Спосіб приготування Цукор розчинити у воді, нагріти до кипіння і охолодити.
Промиті ягоди журавлини протерти через сито з нержавіючої сталі (або віджати сік у соковижималці), додаючи під час протирання підсолоджену воду, змішати з пахта або молочною сироваткою.
|
|