Інгредієнти - 8 картоплин
- 8
смужок бекону
- 300гр фаршу
- Печериці свіжі та лук
- Сіль, перець за смаком
- Часник 1 часточка - за бажанням
- Улюблені прянощі, зелень - за бажанням
- 100 г твердого сиру
Спосіб приготування Картопля відварити в мундирі до полуготовносі, дати йому охолонути, очистити.
|
Інгредієнти 125 г спагетті
200 г морського коктейлю замороженого
біле вино сухе столове 0. 5 склянки
2 кружальця консервованих солоних лимонів (можна звичайних)
1 цибулина
1 зубчик часнику
оливкова олія,
сіль, чорний перець УЧЕЦЕУНПМПФЩК
естрагон, петрушка
Спосіб приготування Відварити спагетті у підсоленій воді з ложкою оливкової олії.
|
Інгредієнти 500 г філе риби
400 мл рибного бульйону (або води)
2-3 цибулини
2 корнішона (мариновані огірочки)
50 мл сухого білого вина
20 г жиру
20 г вершкового масла
1 ст. ложка кетчупу
2 столові ложки сметани
сіль
цукор
петрушка, кріп, базилік (сушені).
Спосіб приготування Рибне філе розрізати на невеликі шматочки.
|
Інгредієнти Картопля 10-12 шт.,
м'ясо свинина без жиру і сала 800 гр.,
кисла капуста домашня 250 гр.,
червона квасоля 1 банку,
цибуля 2 шт.,
часник 2 зубчики,
томат паста 1 столова ложка,
куркума,
сіль, перець,
паприка,
чилі,
лавровий лист 2 шт.,
качиний жир,
овочевий бульйон 600-700 мл.
|
Інгредієнти Яєчна локшина "Ролтон"
Варіанти: філе курки, або м'якоть яловичини, або фарш, або філе судака (все це я пробувала робити),
морква, ріпчаста цибуля,
соєвий соус, спеції.
Спосіб приготування Відварюємо, як годиться, клубки локшини, промити обязательно. Дать стекти воді, а тим часом .
|
Інгредієнти картоплю 4-6шт.
цибуля
гриби (на смак)
риба
1 помідорка
майонез
сіль
зелень
Спосіб приготування картоплю порізати кружальцями і викласти на сковороду по колу
в середину сковороди покласти цибулю та гриби (на смак)
на цибулю покласти шматочки риби
помідорку порізати кружальцями і покласти на рибу
зверху змастити майонезом
не забудьте посолити!
|
Інгредієнти Гриби (гливи) 0. 5 кг
Олія для смаження
1 велика цибулина
сіль по-смаку
приправа грибна
Вермішель 200-300г (спагетті)
Сир для посипання (твердий)
Спосіб приготування Свіжі грибочки помити, порізати, посипати сіллю і приправки, змішати з цибулею і обсмажити на гарячій оліі.
|
Інгредієнти 1 кг реберець,
3 великі цибулини,
100 мл червоного сухого вина,
1 ложка меду,
сушені приправи: базилік, провансальський трави, чорний мелений перець, трохи гострого червоного перцю, 3 Зубчук часнику
Спосіб приготування всі компоненти змішати і в етом замаринувати реберця
відставити на години 3-4,
підсмажити реберця, перекласти в каструльку, залити залишками МаринаТ і тушкувати до готовності
|
Інгредієнти Баранина молода 1 кг.
Картопля 1 кг.
Морква 3-4 шт.
Цибуля репч. 3-4 шт.
Помідори 1-2 шт.
Капуста св. 1/2 качана
Сіль 1-1,5 ч. л.
Перець чорний мелений
Перець червоний мелений
Сало курдючне 150 - 200 гр.
Лавровий лист 2 шт.
Перець чорний горошком 10 шт.
|
Інгредієнти Філе тілапії (3 штуки) - 500 г
Шафран - 1/3 ч. л.
Борошно - 3 ст. л.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Майонез - 2 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
Вода (окріп) - 50 г
Сир моцарелла - 50 г
сіль, перець за смаком
Рослинна олія для обсмажування
Спосіб приготування Рибу порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і злегка скропити лимонним соком.
|
|