Суббота, 04.05.2024, 18:54
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Основні блюда
    Інгредієнти - 8 картоплин - 8 смужок бекону - 300гр фаршу - Печериці свіжі та лук - Сіль, перець за смаком - Часник 1 часточка - за бажанням - Улюблені прянощі, зелень - за бажанням - 100 г твердого сиру Спосіб приготування Картопля відварити в мундирі до полуготовносі, дати йому охолонути, очистити.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 339 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.11.2010

    Інгредієнти 125 г спагетті 200 г морського коктейлю замороженого біле вино сухе столове 0. 5 склянки 2 кружальця консервованих солоних лимонів (можна звичайних) 1 цибулина 1 зубчик часнику оливкова олія, сіль, чорний перець УЧЕЦЕУНПМПФЩК естрагон, петрушка Спосіб приготування Відварити спагетті у підсоленій воді з ложкою оливкової олії.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 603 | Добавил: mrsuch | Дата: 09.11.2010

    Інгредієнти 500 г філе риби 400 мл рибного бульйону (або води) 2-3 цибулини 2 корнішона (мариновані огірочки) 50 мл сухого білого вина 20 г жиру 20 г вершкового масла 1 ст. ложка кетчупу 2 столові ложки сметани сіль цукор петрушка, кріп, базилік (сушені). Спосіб приготування Рибне філе розрізати на невеликі шматочки.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 383 | Добавил: mrsuch | Дата: 18.10.2010

    Інгредієнти Картопля 10-12 шт., м'ясо свинина без жиру і сала 800 гр., кисла капуста домашня 250 гр., червона квасоля 1 банку, цибуля 2 шт., часник 2 зубчики, томат паста 1 столова ложка, куркума, сіль, перець, паприка, чилі, лавровий лист 2 шт., качиний жир, овочевий бульйон 600-700 мл.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 515 | Добавил: mrsuch | Дата: 13.10.2010

    Інгредієнти Яєчна локшина "Ролтон" Варіанти: філе курки, або м'якоть яловичини, або фарш, або філе судака (все це я пробувала робити), морква, ріпчаста цибуля, соєвий соус, спеції. Спосіб приготування Відварюємо, як годиться, клубки локшини, промити обязательно. Дать стекти воді, а тим часом .
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 447 | Добавил: mrsuch | Дата: 10.10.2010

    Інгредієнти картоплю 4-6шт. цибуля гриби (на смак) риба 1 помідорка майонез сіль зелень Спосіб приготування картоплю порізати кружальцями і викласти на сковороду по колу в середину сковороди покласти цибулю та гриби (на смак) на цибулю покласти шматочки риби помідорку порізати кружальцями і покласти на рибу зверху змастити майонезом не забудьте посолити!
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 438 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.10.2010

    Інгредієнти Гриби (гливи) 0. 5 кг Олія для смаження 1 велика цибулина сіль по-смаку приправа грибна Вермішель 200-300г (спагетті) Сир для посипання (твердий) Спосіб приготування Свіжі грибочки помити, порізати, посипати сіллю і приправки, змішати з цибулею і обсмажити на гарячій оліі.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 476 | Добавил: mrsuch | Дата: 26.09.2010

    Інгредієнти 1 кг реберець, 3 великі цибулини, 100 мл червоного сухого вина, 1 ложка меду, сушені приправи: базилік, провансальський трави, чорний мелений перець, трохи гострого червоного перцю, 3 Зубчук часнику Спосіб приготування всі компоненти змішати і в етом замаринувати реберця відставити на години 3-4, підсмажити реберця, перекласти в каструльку, залити залишками МаринаТ і тушкувати до готовності
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 453 | Добавил: mrsuch | Дата: 01.09.2010

    Інгредієнти Баранина молода 1 кг. Картопля 1 кг. Морква 3-4 шт. Цибуля репч. 3-4 шт. Помідори 1-2 шт. Капуста св. 1/2 качана Сіль 1-1,5 ч. л. Перець чорний мелений Перець червоний мелений Сало курдючне 150 - 200 гр. Лавровий лист 2 шт. Перець чорний горошком 10 шт.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 471 | Добавил: mrsuch | Дата: 30.08.2010

    Інгредієнти Філе тілапії (3 штуки) - 500 г Шафран - 1/3 ч. л. Борошно - 3 ст. л. Лимонний сік - 2 ст. л. Майонез - 2 ст. л. Сметана - 1 ст. л. Вода (окріп) - 50 г Сир моцарелла - 50 г сіль, перець за смаком Рослинна олія для обсмажування Спосіб приготування Рибу порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і злегка скропити лимонним соком.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 424 | Добавил: mrsuch | Дата: 26.08.2010

    1 2 3 4 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz