ІнгредієнтиФіле тілапії (3 штуки) - 500 г
Шафран - 1/3 ч. л.
Борошно - 3 ст. л.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Майонез - 2 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
Вода (окріп) - 50 г
Сир моцарелла - 50 г
сіль, перець за смаком
Рослинна олія для обсмажування
Спосіб приготуванняРибу порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і злегка скропити лимонним соком.
Шафран залити окропом і дати настоятися (5-7 хвилин.
Обваляти шматочки риби в борошні, обсмажити на олії з кожного боку до золотистої скоринки, перекласти рибку у форму для запікання.
Змішати сметану, майонез, і розчин шафрану (попередньо його процідивши) до однорідного соусу.
На кожен шматочок філе викласти соус, зверху шматочки сиру. Випікати в духовці 10-15 хвилин.
У мене на гарнір картопляне пюре і салат з руколи, чері, авокадо і маслин.
Смачного!
|