Суббота, 04.05.2024, 14:32
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Випічка
    Інгредієнти Наче-дріжджове тісто 1кг 500г сиру 200г цукру 500г сметани 25г желатину 100г кип'яченої води 50 г шоколаду Спосіб приготування З тіста випекти 6-8 коржів. Желатин залити кип'яченою водою на 20-30 хвилин. Розтопити на водяній бані. Приготувати сирний крем: Сир, сметану, цукор збити блендером до однорідної пишної маси.
    Категория: Випічка | Просмотров: 382 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.11.2010

    Інгредієнти Сливки 22% - 400 мл. Жовток - 2 шт. Яблуко велике - 0,5 шт. Цукор - за смаком Кориця - на смак Борошно - на око, щоб вийшло млинцеве тісто. Спосіб приготування застоялася у мене в холодильнику упаковка 22%-х вершків. І не знала, куди б їх прилаштувати цікавіше.
    Категория: Випічка | Просмотров: 486 | Добавил: mrsuch | Дата: 28.10.2010

    Інгредієнти яйця-10шт. цукор -3,5 склянки борошно-1стакан молоко-0, 5л (можна замінити 1б. згущеного молока) масло вершкове-400гр. желатин-30-40 гр. Фрукти: ананаси шматочками, ківі-2шт, банан-1шт. ілі будь-які, які ви любите. Шоколад без добавок-100гр, коньяк або горілка-50гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 474 | Добавил: mrsuch | Дата: 25.10.2010

    Інгредієнти 125г сл. масла 1ч. л. ванільной есенції 1/4 чашки/55г/цукрового піску 1 яйце 1 чашка/150г/самовосходящей борошна 1 1/4 чашки/185г мелених горіхів/ 15 глазурованих вишень, половинками Спосіб приготування Збити сл. масло, есенцію, цукор і яйце міксером до однорідної гладкої маси.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.10.2010

    Інгредієнти 1 - 1. 5 шт батон 5 шт яблука 500 мл вершки (11%) 200 г цукор Спосіб приготування 1. Нарізати батон на Слайс шириною до 1 см 2. Помити, отшкуріть, вирізати серцевину і нарізати тонкими пластиками яблука і засипати цукровим піском 3. Форму для випікання змастити олією і викласти пергаментом 4.
    Категория: Випічка | Просмотров: 512 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.10.2010

    Інгредієнти шпинат - 1кг. цибуля зелена - 100гр. яйце - 2-3шт. петрушка. укроп-по 50гр. цибулю-порей 200гр. сир фета -250 гр. вершки-100гр. тісто листкове-1кг. сіль перець за смаком. Спосіб приготування зелень добре промить. висушіть і нарізати додати натертий на крупній тертці сир.
    Категория: Випічка | Просмотров: 629 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.10.2010

    Інгредієнти 300 г м'якого сиру 2/3 склянки цукру цедра лимона 2 яйця 1 склянка цукру 150 г вершкового масла ванілін 3 столові ложки какао 1 склянка борошна рубаних жменю горіхів 1 пакетик розпушувача сіль Спосіб приготування Сир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона.
    Категория: Випічка | Просмотров: 477 | Добавил: mrsuch | Дата: 26.09.2010

    Інгредієнти Для тіста: Згущене молоко-1б (400гр. ) Яйця-2шт. Борошно-1ст. (250гр. ) Сода-1ч. л. гошеніт оцтом Крем: Вершки 33%-500гр. Цукрова пудра-2ст. л. Кондитерська посипання для прикраси Спосіб приготування міксером збити згущене молоко з яйцями, додати борошно і гашене соду.
    Категория: Випічка | Просмотров: 498 | Добавил: mrsuch | Дата: 16.09.2010

    Інгредієнти 400 гр. борошна 250 гр. сахарного піску 2 яйця і ще 1 жовток 70 гр. очищеного і нарізаного мигдалю 1 ст. ложка кедрових горіхів 2 ст. л. молока 1 ст. л. меду 1 пакетик пекарського порошку або 1ч. л. соди трохи солі Спосіб приготування Замісити тісто, додаючи потроху молоко, розкачати "джгутиками" шириною 3 см і укласти на лист, застелений папером для випічки (відстань між смужками тіста 3-4 см).
    Категория: Випічка | Просмотров: 575 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.09.2010

    Інгредієнти 250г кислого кефіру, 1 велика груша (приблизно на 150-200г), 100 г цукру, 1/2 чайної ложки соди, 1яйцо, трохи солі, приблизно 70-80г родзинок, приблизно 300 г борошна. Спосіб приготування У кислим кефір додати соду і дати трохи постояти, поки не з'являться пухирці.
    Категория: Випічка | Просмотров: 502 | Добавил: mrsuch | Дата: 22.08.2010

    1 2 3 4 5 6 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz