Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
« Май 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Наче-дріжджове тісто 1кг
500г сиру
200г цукру
500г сметани
25г желатину
100г кип'яченої води
50 г шоколаду
Спосіб приготування З тіста випекти 6-8 коржів.
Желатин залити кип'яченою водою на 20-30 хвилин. Розтопити на водяній бані.
Приготувати сирний крем:
Сир, сметану, цукор збити блендером до однорідної пишної маси.
Категория: Випічка |
Просмотров: 382 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 04.11.2010
|
Інгредієнти Сливки 22% - 400 мл.
Жовток - 2 шт.
Яблуко велике - 0,5 шт.
Цукор - за смаком
Кориця - на смак
Борошно - на око, щоб вийшло млинцеве тісто.
Спосіб приготування застоялася у мене в холодильнику упаковка 22%-х вершків. І не знала, куди б їх прилаштувати цікавіше.
Категория: Випічка |
Просмотров: 486 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 28.10.2010
|
Інгредієнти яйця-10шт.
цукор -3,5 склянки
борошно-1стакан
молоко-0, 5л (можна замінити 1б. згущеного молока)
масло вершкове-400гр.
желатин-30-40 гр.
Фрукти: ананаси шматочками, ківі-2шт, банан-1шт. ілі будь-які, які ви любите.
Шоколад без добавок-100гр, коньяк або горілка-50гр.
Категория: Випічка |
Просмотров: 474 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 25.10.2010
|
Інгредієнти 125г сл. масла
1ч. л. ванільной есенції
1/4 чашки/55г/цукрового піску
1 яйце
1 чашка/150г/самовосходящей борошна
1 1/4 чашки/185г мелених горіхів/
15 глазурованих вишень, половинками
Спосіб приготування Збити сл. масло, есенцію, цукор і яйце міксером до однорідної гладкої маси.
Категория: Випічка |
Просмотров: 447 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 08.10.2010
|
Інгредієнти 1 - 1. 5 шт батон
5 шт яблука
500 мл вершки (11%)
200 г цукор
Спосіб приготування 1. Нарізати батон на Слайс шириною до 1 см
2. Помити, отшкуріть, вирізати серцевину і нарізати тонкими пластиками яблука і засипати цукровим піском
3. Форму для випікання змастити олією і викласти пергаментом
4.
Категория: Випічка |
Просмотров: 512 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 06.10.2010
|
Інгредієнти шпинат - 1кг.
цибуля зелена - 100гр.
яйце - 2-3шт.
петрушка. укроп-по 50гр.
цибулю-порей 200гр.
сир фета -250 гр.
вершки-100гр.
тісто листкове-1кг.
сіль перець за смаком.
Спосіб приготування зелень добре промить. висушіть і нарізати
додати натертий на крупній тертці сир.
Категория: Випічка |
Просмотров: 629 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 04.10.2010
|
Інгредієнти 300 г м'якого сиру
2/3 склянки цукру
цедра лимона
2 яйця
1 склянка цукру
150 г вершкового масла
ванілін
3 столові ложки какао
1 склянка борошна
рубаних жменю горіхів
1 пакетик розпушувача
сіль
Спосіб приготування Сир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона.
Категория: Випічка |
Просмотров: 477 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 26.09.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
Згущене молоко-1б (400гр. )
Яйця-2шт.
Борошно-1ст. (250гр. )
Сода-1ч. л. гошеніт оцтом
Крем:
Вершки 33%-500гр.
Цукрова пудра-2ст. л.
Кондитерська посипання для прикраси
Спосіб приготування міксером збити згущене молоко з яйцями, додати борошно і гашене соду.
Категория: Випічка |
Просмотров: 498 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 16.09.2010
|
Інгредієнти 400 гр. борошна
250 гр. сахарного піску
2 яйця і ще 1 жовток
70 гр. очищеного і нарізаного мигдалю
1 ст. ложка кедрових горіхів
2 ст. л. молока
1 ст. л. меду
1 пакетик пекарського порошку або 1ч. л. соди
трохи солі
Спосіб приготування Замісити тісто, додаючи потроху молоко, розкачати "джгутиками" шириною 3 см і укласти на лист, застелений папером для випічки (відстань між смужками тіста 3-4 см).
Категория: Випічка |
Просмотров: 575 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 05.09.2010
|
Інгредієнти 250г кислого кефіру, 1 велика груша (приблизно на 150-200г), 100 г цукру, 1/2 чайної ложки соди, 1яйцо, трохи солі, приблизно 70-80г родзинок, приблизно 300 г борошна.
Спосіб приготування У кислим кефір додати соду і дати трохи постояти, поки не з'являться пухирці.
Категория: Випічка |
Просмотров: 502 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 22.08.2010
|
|
|
|