Суббота, 18.05.2024, 10:16
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Сентябрь » 5 » Кантуччі
    20:48
    Кантуччі

    Інгредієнти

    400 гр. борошна
    250 гр. сахарного піску
    2 яйця і ще 1 жовток
    70 гр. очищеного і нарізаного мигдалю
    1 ст. ложка кедрових горіхів
    2 ст. л. молока
    1 ст. л. меду
    1 пакетик пекарського порошку або 1ч. л. соди
    трохи солі

    Спосіб приготування

    Замісити тісто, додаючи потроху молоко, розкачати "джгутиками" шириною 3 см і укласти на лист, застелений папером для випічки (відстань між смужками тіста 3-4 см). Випікати при температурі 180 град. в протягом 10 мін. Винуть деко з духовки, розрізати смужки поперек на шматочки довжиною 2 см. і повернути в духовку на 5-7 хвилин, поки печиво не стане темно-жовтого кольору.
    Охолодити і подавати до столу. Пріятного апетиту!

    Про рецепті

    Рецепт я не розміщувала до тих пір, поки сама не спекла - вийшло дуже смачне печенье. Я нарізала його ромбиками-так воно красивіше виглядіт. А тепер трохи про сам печиво: "Кантуччі делла Тоскана" -- класика, його подають до солодкого десертному віну. В магазинах це печиво і вино часто продають у наборе. Настоящіе класичні кантуччі випікають з мигдалем, але зустрічаються вони і з цукатами, і з шоколадом, і з іншими добавками. До речі, кантуччі можна маку на запашний свіжозаварений чай-теж дуже смачно!
    Категория: Випічка | Просмотров: 577 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz