Суббота, 18.05.2024, 07:10
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Сентябрь » 05
    Інгредієнти 400 гр. борошна 250 гр. сахарного піску 2 яйця і ще 1 жовток 70 гр. очищеного і нарізаного мигдалю 1 ст. ложка кедрових горіхів 2 ст. л. молока 1 ст. л. меду 1 пакетик пекарського порошку або 1ч. л. соди трохи солі Спосіб приготування Замісити тісто, додаючи потроху молоко, розкачати "джгутиками" шириною 3 см і укласти на лист, застелений папером для випічки (відстань між смужками тіста 3-4 см).
    Категория: Випічка | Просмотров: 576 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.09.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz