Інгредієнти 4 склянки кислого молока, 1 склянка сметани, 200 г бурякової гички, 1 буряк середньої величини, 100 г свіжих огірків, зелена цибуля, кріп, 2 яйця, 1-2 ст. ложки огіркового розсолу або бурякового квасу, сіль, цукор.
Спосіб приготування Буряки й молоду бадилля вимити.
Категория: Супи |
Просмотров: 369 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 11.11.2010
|
Інгредієнти Всі інградієнти беруться в довільному кількості, головне борщ-повинен бути достатній густим. У нас на Україні кажуть: "Вона добра (хороша) господиня, борщ варить такий, що ложка стоїть. "
квасоля
картопля
морквина
болгарський перець
буряк
капуста
помідори (томатний сік або паста)
цибуля
маслинова (підійде будь-яке рослинне) масло
зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля)
сіль, чилі, лавровий лист
Спосіб приготування Я не першовідкривач в готуванні борщів.
Категория: Супи |
Просмотров: 432 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 12.10.2010
|
Інгредієнти Шпинат свіжий - 1 пучок
Цибуля ріпчаста - 1 Ср гол.
Морква -1 шт.
Квасоля зелена -150-200 г
Сливки - 100-150 мл
Кукурудза консервовані. - 2 ст. л.
Рости. масло вершкове або (на ваш смак) - для РБУУЕТПЧЛХ овочів-2-3 ст. л.
Спосіб приготування спасерована нарізані ріпчасту цибулю і моркву.
Категория: Супи |
Просмотров: 434 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 06.07.2010
|
Інгредієнти Рецепт квасолевого супу з ковбасками-гриль.
4 банки (400 г) консервованої червоної квасолі у власному соку
1 л курячого або м'ясного бульйону
2 середні цибулини
2 морквини
2 зубчики часнику
1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку
6-8 сирих свинячих або баранячих ковбасок (Купати)
1 солодкий перець
100 г сметани жирністю 42%
70 мл рослинного масла
сіль та перець за смаком
дрібка хмелі-сунелі
Спосіб приготування Лук і моркву дрібно нарізати, викласти у великий сотейник, спасерувати на рослинній олії на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв.
Категория: Супи |
Просмотров: 518 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 28.05.2010
|
Інгредієнти Вам знадобляться:
курятина і бульйон з неї
2 середні картоплини
1 велика цибулина
1 морква
1 помідор (у мене був заморожений)
150 гр. броколі або цвітної капусти
2 зубчики часнику
петрушка (побільше)
хрін (1 ст. ложки)
гірчиця (1 ст. ложка)
сіль
Спосіб приготування Як-то раз підгледіла я в передачі Смак рецепт незвичайного супчика, і від ліні своєї зробити його зібралася нескоро, але як приготувала вперше - з тих пір він у мене на постійному озброєнні - його із задоволенням їсть мій син і не тільки.
Категория: Супи |
Просмотров: 545 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 14.05.2010
|
Інгредієнти Курка 300, селера (Корінь) 15, петрушка 5, шампіньйони 20, перець чорний горошком, імбир на смак, зелень петрушки 3, сіль.
Спосіб приготування випатрану, вичищене і промиту курку обробляють на частини, перерізаючи в суглобах. Отримані шматки кладуть у холодну
воду, довівши її до кипіння, виливають, обполіскують м'ясо холодної
водою, доводять до кипіння, знімають піну і продовжують варити на
слабкому вогні.
Категория: Супи |
Просмотров: 438 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 17.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста: яйце, вода, борошно, соль. Фарш, цибуля, соль. Картофель, моркву, цибулю, лаврове листя зелень .
Спосіб приготування Моя донька-страшно любителька пельмені, готова поглинати їх вранці, в обід і вечером. Так ось моя мама знайшла альтернативу пельменям.
Категория: Супи |
Просмотров: 362 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 12.01.2010
|
Інгредієнти баранина 500г.
яловичина 500г.
гриби 500г.
цибуля 5шт.
морква 1-2щт.
перець болг. 1-2шт.
помідори 2-3шт.
спагетті
часник
куркума
барбарис
кінза
зіра
морська сіль
перець чер.
зелень всяка.
Спосіб приготування Зібралася готувати Лагман, але стався переворот!
Категория: Супи |
Просмотров: 394 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 24.11.2009
|
|