Суббота, 04.05.2024, 10:31
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Супи
    Інгредієнти 4 склянки кислого молока, 1 склянка сметани, 200 г бурякової гички, 1 буряк середньої величини, 100 г свіжих огірків, зелена цибуля, кріп, 2 яйця, 1-2 ст. ложки огіркового розсолу або бурякового квасу, сіль, цукор. Спосіб приготування Буряки й молоду бадилля вимити.
    Категория: Супи | Просмотров: 369 | Добавил: mrsuch | Дата: 11.11.2010

    Інгредієнти Всі інградієнти беруться в довільному кількості, головне борщ-повинен бути достатній густим. У нас на Україні кажуть: "Вона добра (хороша) господиня, борщ варить такий, що ложка стоїть. " квасоля картопля морквина болгарський перець буряк капуста помідори (томатний сік або паста) цибуля маслинова (підійде будь-яке рослинне) масло зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) сіль, чилі, лавровий лист Спосіб приготування Я не першовідкривач в готуванні борщів.
    Категория: Супи | Просмотров: 432 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.10.2010

    Інгредієнти Шпинат свіжий - 1 пучок Цибуля ріпчаста - 1 Ср гол. Морква -1 шт. Квасоля зелена -150-200 г Сливки - 100-150 мл Кукурудза консервовані. - 2 ст. л. Рости. масло вершкове або (на ваш смак) - для РБУУЕТПЧЛХ овочів-2-3 ст. л. Спосіб приготування спасерована нарізані ріпчасту цибулю і моркву.
    Категория: Супи | Просмотров: 434 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.07.2010

    Інгредієнти Рецепт квасолевого супу з ковбасками-гриль. 4 банки (400 г) консервованої червоної квасолі у власному соку 1 л курячого або м'ясного бульйону 2 середні цибулини 2 морквини 2 зубчики часнику 1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку 6-8 сирих свинячих або баранячих ковбасок (Купати) 1 солодкий перець 100 г сметани жирністю 42% 70 мл рослинного масла сіль та перець за смаком дрібка хмелі-сунелі Спосіб приготування Лук і моркву дрібно нарізати, викласти у великий сотейник, спасерувати на рослинній олії на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв.
    Категория: Супи | Просмотров: 518 | Добавил: mrsuch | Дата: 28.05.2010

    Інгредієнти Вам знадобляться: курятина і бульйон з неї 2 середні картоплини 1 велика цибулина 1 морква 1 помідор (у мене був заморожений) 150 гр. броколі або цвітної капусти 2 зубчики часнику петрушка (побільше) хрін (1 ст. ложки) гірчиця (1 ст. ложка) сіль Спосіб приготування Як-то раз підгледіла я в передачі Смак рецепт незвичайного супчика, і від ліні своєї зробити його зібралася нескоро, але як приготувала вперше - з тих пір він у мене на постійному озброєнні - його із задоволенням їсть мій син і не тільки.
    Категория: Супи | Просмотров: 545 | Добавил: mrsuch | Дата: 14.05.2010

    Інгредієнти Курка 300, селера (Корінь) 15, петрушка 5, шампіньйони 20, перець чорний горошком, імбир на смак, зелень петрушки 3, сіль. Спосіб приготування випатрану, вичищене і промиту курку обробляють на частини, перерізаючи в суглобах. Отримані шматки кладуть у холодну воду, довівши її до кипіння, виливають, обполіскують м'ясо холодної водою, доводять до кипіння, знімають піну і продовжують варити на слабкому вогні.
    Категория: Супи | Просмотров: 438 | Добавил: mrsuch | Дата: 17.04.2010

    Інгредієнти Для тіста: яйце, вода, борошно, соль. Фарш, цибуля, соль. Картофель, моркву, цибулю, лаврове листя зелень . Спосіб приготування Моя донька-страшно любителька пельмені, готова поглинати їх вранці, в обід і вечером. Так ось моя мама знайшла альтернативу пельменям.
    Категория: Супи | Просмотров: 362 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.01.2010

    Інгредієнти баранина 500г. яловичина 500г. гриби 500г. цибуля 5шт. морква 1-2щт. перець болг. 1-2шт. помідори 2-3шт. спагетті часник куркума барбарис кінза зіра морська сіль перець чер. зелень всяка. Спосіб приготування Зібралася готувати Лагман, але стався переворот!
    Категория: Супи | Просмотров: 394 | Добавил: mrsuch | Дата: 24.11.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz