ІнгредієнтиРецепт квасолевого супу з ковбасками-гриль.
4 банки (400 г) консервованої червоної квасолі у власному соку
1 л курячого або м'ясного бульйону
2 середні цибулини
2 морквини
2 зубчики часнику
1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку
6-8 сирих свинячих або баранячих ковбасок (Купати)
1 солодкий перець
100 г сметани жирністю 42%
70 мл рослинного масла
сіль та перець за смаком
дрібка хмелі-сунелі
Спосіб приготуванняЛук і моркву дрібно нарізати, викласти у великий сотейник, спасерувати на рослинній олії на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв. Часник і перець дрібно нарізати, всипати в сотейник і обсмажувати 1-2 хв.
Додати томати разом з соком, влити бульйон, довести до кипіння. Дві банки квасолі викласти в блендер разом з рідиною, змолоти до стану пюре, додати в сотейник з бульйоном.
Відразу ж викласти залишилися два банки квасолі, теж разом з рідиною. Довести до кипіння і зняти з вогню, заправити спеціями. До цієї стадії суп можна зробити заздалегідь, від кількох годин до 1 дня.
Ковбаски (Купати) обсмажити на грилі до готовності, 10-12 хв. , Кілька разів перевернув. Нарізати кружальцями завтовшки 1-2 см, додати в суп. Якщо суп готувався заздалегідь, прогріти (на грилі це займе близько 30 хв. ). Подавати зі сметаною.
|