Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 28 » Квасолеві суп з ковбасками-гриль
    19:48
    Квасолеві суп з ковбасками-гриль

    Інгредієнти

    Рецепт квасолевого супу з ковбасками-гриль.
    4 банки (400 г) консервованої червоної квасолі у власному соку
    1 л курячого або м'ясного бульйону
    2 середні цибулини
    2 морквини
    2 зубчики часнику
    1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку
    6-8 сирих свинячих або баранячих ковбасок (Купати)
    1 солодкий перець
    100 г сметани жирністю 42%
    70 мл рослинного масла
    сіль та перець за смаком
    дрібка хмелі-сунелі

    Спосіб приготування

    Лук і моркву дрібно нарізати, викласти у великий сотейник, спасерувати на рослинній олії на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв. Часник і перець дрібно нарізати, всипати в сотейник і обсмажувати 1-2 хв.
    Додати томати разом з соком, влити бульйон, довести до кипіння. Дві банки квасолі викласти в блендер разом з рідиною, змолоти до стану пюре, додати в сотейник з бульйоном.
    Відразу ж викласти залишилися два банки квасолі, теж разом з рідиною. Довести до кипіння і зняти з вогню, заправити спеціями. До цієї стадії суп можна зробити заздалегідь, від кількох годин до 1 дня.
    Ковбаски (Купати) обсмажити на грилі до готовності, 10-12 хв. , Кілька разів перевернув. Нарізати кружальцями завтовшки 1-2 см, додати в суп. Якщо суп готувався заздалегідь, прогріти (на грилі це займе близько 30 хв. ). Подавати зі сметаною.
    Категория: Супи | Просмотров: 520 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz