Інгредієнти Рецепт квасолевого супу з ковбасками-гриль.
4 банки (400 г) консервованої червоної квасолі у власному соку
1 л курячого або м'ясного бульйону
2 середні цибулини
2 морквини
2 зубчики часнику
1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку
6-8 сирих свинячих або баранячих ковбасок (Купати)
1 солодкий перець
100 г сметани жирністю 42%
70 мл рослинного масла
сіль та перець за смаком
дрібка хмелі-сунелі
Спосіб приготування Лук і моркву дрібно нарізати, викласти у великий сотейник, спасерувати на рослинній олії на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв.
Категория: Супи |
Просмотров: 519 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 28.05.2010
|