Суббота, 18.05.2024, 07:42
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 27
    Інгредієнти дико извеняюсь за помилки, в компюторе поки що новачок. як додати до рецептом фото ще не знаю. 700гр. яловичої та свинячої вірезкі для начинки. по 50 гр., мигдалю, кураги, 1 цибулину, вершкове масло. для підливи. апельсиновий сік, біле сухе вино. Спосіб приготування м'ясо порізати на 10 шматків, тонко відбити, посолити, поперчити.
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 485 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.05.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz