Інгредієнтидико извеняюсь за помилки, в компюторе поки що новачок. як
додати до рецептом фото ще не знаю.
700гр. яловичої та свинячої вірезкі
для начинки. по 50 гр. , мигдалю, кураги, 1 цибулину, вершкове масло.
для підливи. апельсиновий сік, біле сухе вино.
Спосіб приготуванням'ясо порізати на 10 шматків, тонко відбити, посолити, поперчити.
начинка. мигдаль подрібнити курагу запарити і дрібно порізати. цибулю дрібно нарізати і підсмажити на олії до золотистого кольору. все перемішати.
в кожен шматочок м'яса викласти начинку, згорнути і залишити 7 часов
потім обсмажити на вогні на олії.
подліва. апельсіновий сік перемішати з білим вином, залити ковбаски, закрити сковорідку кришкою і тушкувати 45 хв.
|