Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 27 » ковбаски східні
    19:36
    ковбаски східні

    Інгредієнти

    дико извеняюсь за помилки, в компюторе поки що новачок. як
    додати до рецептом фото ще не знаю.
    700гр. яловичої та свинячої вірезкі
    для начинки. по 50 гр. , мигдалю, кураги, 1 цибулину, вершкове масло.
    для підливи. апельсиновий сік, біле сухе вино.

    Спосіб приготування

    м'ясо порізати на 10 шматків, тонко відбити, посолити, поперчити.
    начинка. мигдаль подрібнити курагу запарити і дрібно порізати. цибулю дрібно нарізати і підсмажити на олії до золотистого кольору. все перемішати.
    в кожен шматочок м'яса викласти начинку, згорнути і залишити 7 часов
    потім обсмажити на вогні на олії.
    подліва. апельсіновий сік перемішати з білим вином, залити ковбаски, закрити сковорідку кришкою і тушкувати 45 хв.
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 486 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz