Суббота, 04.05.2024, 11:27
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Холодні закуски
    Інгредієнти Сухарики; 4 Яйця; 1 банку тунця в олії; майонез; чорний перець, часник, петрушка, сіль за смаком. Спосіб приготування Відварити яйця, натерти на тертці. Відкриваємо банку тунця і зливаємо масло (воно нам більше не знадобиться), м'ясо тунця добре розім'яти виделкою.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 1364 | Добавил: mrsuch | Дата: 15.09.2010

    Інгредієнти головка цибулі ріпки морква 3шт. томатна паста 1 ст. л. 100 г. сухого вина перець сіль лавровий листок риба смажена зелень Спосіб приготування Лук шаткуємо, морква трьом на тертці, викладаємо на сковорідку і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, лавровий лист ретельно перемішуємо і продовжуємо тушіть.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 448 | Добавил: mrsuch | Дата: 13.07.2010

    Інгредієнти 2 тушки кальмарів приправа для моркви по-корейськи 1 невелика цибулина яблучний оцет - 2 ст. л. сіль, цукор до смаку соняшникова олія -2 ст. л. Спосіб приготування кальмарів відварити, нарізати кільцями тоненько. Засипать приправою для моркви по-корейськи.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 495 | Добавил: mrsuch | Дата: 19.05.2010

    Інгредієнти 3 шт. великі помідори (м'ясистих) 50г. сиру голландського 3ст. ложкі майонезу 1зубок часнику (можна більше хто любить по гостріше) сіль, чорний перець (мелений), петрушка, кріп - за смаком Спосіб приготування Помідори нарізати кружечками, розкласти на тарілці, посипати сіллю і перцем.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 432 | Добавил: mrsuch | Дата: 11.04.2010

    Інгредієнти Помідори - 2-3 штуки Цибуля - 1 шт. Бринза - 150 г Оливкова олія - 5-6 ст. л. Часник - 2 зубчики 1 малий. цибулька (біла) Базилік, майоран Спосіб приготування Помідори і цибулю нарізати кружальцями товщиною 0,5 см. Бринзу - невеликими шматочками. Викласти на деко "черепицею" - ряд помідорів, ряд цибулі та ряд бринзи.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 478 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.04.2010

    Інгредієнти чотири качині грудки (загальна вага 1кг 200 г) 600г свинячий корейки 300г курячих печінок 2 невеликі цибулини 2 морквини корінь петрушки 150мл білого сухого вина 4 яйця 80мл коньяку 2 ложечки цукрової пудри мускатний горіх спеції Для тіста: 300г борошна 150г вершкового масла 2 жовтки сіль Для желе: ложечка желатину 80 мл Cointreau 2 апельсина ложечка цукру Спосіб приготування Свята вот вот .
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 499 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.03.2010

    Інгредієнти Фуа-гра 100 гр. ДЛЯ діпа: Сливки 35% 100 гр. Кешью смажений 1 жменю. Яєчні жовтки (відварені) 2 шт. Мускатний горіх на кінчику ножа. Сіль, чорний перець. Спосіб приготування Всі складові для діпа подрібнити у блендері. Баночку з фуа-гра поставити в гарячу воду на 2 хвилини.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 348 | Добавил: mrsuch | Дата: 22.01.2010

    Інгредієнти 1 плавлений сирок 2 яйця варених 1 зубчик часнику 1 ст. л майонезу крабових паличок зерен орахіса смаженого Спосіб приготування плавлений сирок натерти на дрібній тертці, перемешть з натертими на терку яйцями, часник видовленний. перемешать з майонезом Скотать кульки, положітьт в кожну кульку орешік.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 453 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.11.2009

    Інгредієнти 2 сирих Морковін в корейську тертку, Сік лимона, Сіль, спеції за смаком, часник, 2 цибулини, 200г нежирного м'ясного фаршу Спосіб приготування Морквину солимо, поливаємо соком лимона, додаємо часточку часнику в дрібну тертку, все перемішуємо і під кришку у салатник.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 457 | Добавил: mrsuch | Дата: 14.06.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz