Інгредієнти Сухарики; 4 Яйця; 1 банку тунця в олії; майонез; чорний перець, часник, петрушка, сіль за смаком.
Спосіб приготування Відварити яйця, натерти на тертці. Відкриваємо банку тунця і зливаємо масло (воно нам більше не знадобиться), м'ясо тунця добре розім'яти виделкою.
|
Інгредієнти головка цибулі ріпки
морква 3шт.
томатна паста 1 ст. л.
100 г. сухого вина
перець
сіль
лавровий листок
риба смажена
зелень
Спосіб приготування Лук шаткуємо, морква трьом на тертці, викладаємо на сковорідку і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.
Додаємо томатну пасту, сіль, перець, лавровий лист ретельно перемішуємо і продовжуємо тушіть.
|
Інгредієнти 2 тушки кальмарів
приправа для моркви по-корейськи
1 невелика цибулина
яблучний оцет - 2 ст. л.
сіль, цукор до смаку
соняшникова олія -2 ст. л.
Спосіб приготування кальмарів відварити, нарізати кільцями тоненько. Засипать приправою для моркви по-корейськи.
|
Інгредієнти 3 шт. великі помідори (м'ясистих)
50г. сиру голландського
3ст. ложкі майонезу
1зубок часнику (можна більше хто любить по гостріше)
сіль, чорний перець (мелений), петрушка, кріп - за смаком
Спосіб приготування Помідори нарізати кружечками, розкласти на тарілці, посипати сіллю і перцем.
|
Інгредієнти Помідори - 2-3 штуки
Цибуля - 1 шт.
Бринза - 150 г
Оливкова олія - 5-6 ст. л.
Часник - 2 зубчики
1 малий. цибулька (біла)
Базилік, майоран
Спосіб приготування Помідори і цибулю нарізати кружальцями товщиною 0,5 см. Бринзу - невеликими шматочками. Викласти на деко "черепицею" - ряд помідорів, ряд цибулі та ряд бринзи.
|
Інгредієнти чотири качині грудки (загальна вага 1кг 200 г)
600г свинячий корейки
300г курячих печінок
2 невеликі цибулини
2 морквини
корінь петрушки
150мл білого сухого вина
4 яйця
80мл коньяку
2 ложечки цукрової пудри
мускатний горіх
спеції
Для тіста:
300г борошна
150г вершкового масла
2 жовтки
сіль
Для желе:
ложечка желатину
80 мл Cointreau
2 апельсина
ложечка цукру
Спосіб приготування Свята вот вот .
|
Інгредієнти Фуа-гра 100 гр.
ДЛЯ діпа:
Сливки 35% 100 гр.
Кешью смажений 1 жменю.
Яєчні жовтки (відварені) 2 шт.
Мускатний горіх на кінчику ножа.
Сіль, чорний перець.
Спосіб приготування Всі складові для діпа подрібнити у блендері.
Баночку з фуа-гра поставити в гарячу воду на 2 хвилини.
|
Інгредієнти 1 плавлений сирок
2 яйця варених
1 зубчик часнику
1 ст. л майонезу
крабових паличок
зерен орахіса смаженого
Спосіб приготування плавлений сирок натерти на дрібній тертці, перемешть з натертими на терку яйцями, часник видовленний. перемешать з майонезом
Скотать кульки, положітьт в кожну кульку орешік.
|
Інгредієнти 2 сирих Морковін в корейську тертку,
Сік лимона,
Сіль, спеції за смаком,
часник,
2 цибулини,
200г нежирного м'ясного фаршу
Спосіб приготування Морквину солимо, поливаємо соком лимона, додаємо часточку часнику в дрібну тертку, все перемішуємо і під кришку у салатник.
|
|