Інгредієнтиголовка цибулі ріпки
морква 3шт.
томатна паста 1 ст. л.
100 г. сухого вина
перець
сіль
лавровий листок
риба смажена
зелень
Спосіб приготуванняЛук шаткуємо, морква трьом на тертці, викладаємо на сковорідку і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.
Додаємо томатну пасту, сіль, перець, лавровий лист ретельно перемішуємо і продовжуємо тушіть. Добавляем вино, збільшуємо вогонь і тушкуємо до випаровування влагі. Жареную рибу вкладаємо в в керамічний ємність, зверху нашу приправу, знову рибу і приправу і в холодильник на ночь. Подавать на тарілці з листочком салату в холодному вигляді прикрасивши зеленню.
|