Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 13 » Риба під маринадом
    19:39
    Риба під маринадом

    Інгредієнти

    головка цибулі ріпки
    морква 3шт.
    томатна паста 1 ст. л.
    100 г. сухого вина
    перець
    сіль
    лавровий листок
    риба смажена
    зелень

    Спосіб приготування

    Лук шаткуємо, морква трьом на тертці, викладаємо на сковорідку і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.
    Додаємо томатну пасту, сіль, перець, лавровий лист ретельно перемішуємо і продовжуємо тушіть. Добавляем вино, збільшуємо вогонь і тушкуємо до випаровування влагі. Жареную рибу вкладаємо в в керамічний ємність, зверху нашу приправу, знову рибу і приправу і в холодильник на ночь. Подавать на тарілці з листочком салату в холодному вигляді прикрасивши зеленню.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 450 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz