Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 17
    Інгредієнти Тісто листкове (щоб швидше я беру магазинне)-400г, Баклажани-2 шт. Помідори-3 шт. Сир (Російський)-150г. Часник-1 зубчик Яйця-2шт. Базилік Орегано сушений-1/2 ч. л Оливкова олія (можна і соняшникова) -2ст. л. Сіль і перець за смаком Спосіб приготування Очищені баклажани порізати кубиками і, прісолів, покладіть в друшлаг під гніт хвилин на 15.
    Категория: Випічка | Просмотров: 389 | Добавил: mrsuch | Дата: 17.07.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz