ІнгредієнтиТісто листкове (щоб швидше я беру магазинне)-400г,
Баклажани-2 шт.
Помідори-3 шт.
Сир (Російський)-150г.
Часник-1 зубчик
Яйця-2шт.
Базилік
Орегано сушений-1/2 ч. л
Оливкова олія (можна і соняшникова) -2ст. л.
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготуванняОчищені баклажани порізати кубиками і, прісолів, покладіть в друшлаг під гніт хвилин на 15.
Наріжте сир невеликими кубиками.
Наріжте помідори часточками, прісоліте і дайте соку стекти.
Промийте баклажани і промокніть їх паперовою серветкою.
Розжарити масло в сковороді, покладіть туди очищений часник і дайте йому подрумяніться. Затем вийміть його та додайте в сковороду баклажани, посоліть, поперчіть, додайте орегано і готуйте при середньому нагріванні хвилин 7-10. Немного дайте охолонути.
Заздалегідь розморожені тісто ТБУЛБФБКФЕ так, щоб покрити дно і стінки форми для торта або сковороди.
Яйця збийте і додайте в баклажани, туди ж додайте і сир.
Викладіть у форму з тістом готові баклажани, зверху по краю навколо викладіть підсушені помідори. Поставте форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 мінут. Прі подачі прикрасьте гілочкою базиліка.
Приємного апппетіта.
|