ІнгредієнтиФуа-гра 100 гр.
ДЛЯ діпа:
Сливки 35% 100 гр.
Кешью смажений 1 жменю.
Яєчні жовтки (відварені) 2 шт.
Мускатний горіх на кінчику ножа.
Сіль, чорний перець.
Спосіб приготуванняВсі складові для діпа подрібнити у блендері.
Баночку з фуа-гра поставити в гарячу воду на 2 хвилини.
Потім відкрити і перевернути.
Нарізати кружечками, вийде 4 шт.
Викласти їх на тарілки, по 2 на кожну . . . поперчити свіжомеленим чорним перцем.
Подавати з діпом і свіжими фруктами або ягодами. Добре б ще з вином. Кращий варіант - сотерн, солодке біле вино, що отримується з злегка прихоплене морозом винограду. Підійдуть також будь-які напівсолодкі білі вина, французькі чи німецькі, чи шампанське брют.
СМАЧНОГО!
Про рецептіЯ написала рецепт на 2 персони . . . в ідеалі, але ми економимо фуа-гра і з'їли 1 порцію на двох. Хочу ще щось приготувати з французьким сувеніром-смакотою. Діпа вийде трохи більше, ніж знадобиться . . . але він обалдеть який смачний і ви знайдете йому застосування. Або зменшіть кількість інгредієнтів вдвічі.
|