Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Апрель » 4 » Запечені помідори з бринзою
19:49 Запечені помідори з бринзою |
ІнгредієнтиПомідори - 2-3 штуки
Цибуля - 1 шт.
Бринза - 150 г
Оливкова олія - 5-6 ст. л.
Часник - 2 зубчики
1 малий. цибулька (біла)
Базилік, майоран
Спосіб приготуванняПомідори і цибулю нарізати кружальцями товщиною 0,5 см. Бринзу - невеликими шматочками. Викласти на деко "черепицею" - ряд помідорів, ряд цибулі та ряд бринзи.
Маленьку цибулинку і часник ізмельчік в процесорі. Додати оливкове масло і сушені трави. Злегка поперчити. Дати настоятися. Отриманим соусом залити помідори і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Про рецептіМені більше сподобалося це блюдо в остившем вигляді.
|
Категория: Холодні закуски |
Просмотров: 480 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|