Суббота, 18.05.2024, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 4 » Запечені помідори з бринзою
    19:49
    Запечені помідори з бринзою

    Інгредієнти

    Помідори - 2-3 штуки
    Цибуля - 1 шт.
    Бринза - 150 г
    Оливкова олія - 5-6 ст. л.
    Часник - 2 зубчики
    1 малий. цибулька (біла)
    Базилік, майоран

    Спосіб приготування

    Помідори і цибулю нарізати кружальцями товщиною 0,5 см. Бринзу - невеликими шматочками. Викласти на деко "черепицею" - ряд помідорів, ряд цибулі та ряд бринзи.
    Маленьку цибулинку і часник ізмельчік в процесорі. Додати оливкове масло і сушені трави. Злегка поперчити. Дати настоятися. Отриманим соусом залити помідори і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

    Про рецепті

    Мені більше сподобалося це блюдо в остившем вигляді.
    Категория: Холодні закуски | Просмотров: 480 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz