Інгредієнти 0. 8л молоко
200г маргарину
75г дріжджів
4 столові ложки сметани
4 столові ложки цукру
4 жовтки
дрібка солі
борошно
Спосіб приготування Розпустити маргарин в теплому молоці, дріжджі розвести цукром, збити жовтки зі сметаною і сіллю, все з'єднати і вимішувати, додаючи борошно.
Категория: Випічка |
Просмотров: 376 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 02.04.2010
|
Ингридиенты 4болгарских перца, 200г сыра моцарелла,4кусочка ветчины,2 ВАРЕНЫХ ЯЙЦА,100 Г РОССИЙСКОГО СЫРА,2СТ.ЛОЖКИ КРОШЕК БЕЛОГО ХЛЕБА,2 ВЕТОЧКИ СВЕЖЕГО БАЗИЛИКА,ОЛИВКОВОЕ МАСЛО,СОЛЬ,ПЕРЕЦ.
Способ приготовления БОЛГАРСКИЕ ПЕРЦЫ ПОМЫТЬ И НЕ РАЗРЕЗАЯ И НЕ УДАЛЯЯ ПЛОДОНОЖКИ,ВЫЛОЖИТЬ НА ПРОТИВЕНЬ,СМАЗАННЫЙ НЕБОЛЬШИМ КОЛИЧЕСТВОМ ОЛИВКОВОГО МАСЛА.
|
Інгредієнти 500г сметани
великий пакет замороженої чорниці (а можна і будь-яку іншу ягоду)
25 г "швидкого" желатину
цукор до смаку (я робила на замінник)
Спосіб приготування Збити у блендері черніку. Взбівать краще довго, десерт вийде повітряні
додати цукор і сметану, ще раз збити
влити розведений желатин (орієнтуйтеся на інструкцію на упаковці, желатин буває різний), перемішати
Суміш розлити у формочки і поставити в холодильник для застигання
Про рецепті за смаком нагадує "пташине молоко" спробуйте, не пошкодуєте
Категория: Десерти |
Просмотров: 515 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 02.04.2010
|
|