Суббота, 18.05.2024, 08:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 02
    Інгредієнти 0. 8л молоко 200г маргарину 75г дріжджів 4 столові ложки сметани 4 столові ложки цукру 4 жовтки дрібка солі борошно Спосіб приготування Розпустити маргарин в теплому молоці, дріжджі розвести цукром, збити жовтки зі сметаною і сіллю, все з'єднати і вимішувати, додаючи борошно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 376 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.04.2010

    Ингридиенты 4болгарских перца, 200г сыра моцарелла,4кусочка ветчины,2 ВАРЕНЫХ ЯЙЦА,100 Г РОССИЙСКОГО СЫРА,2СТ.ЛОЖКИ КРОШЕК БЕЛОГО ХЛЕБА,2 ВЕТОЧКИ СВЕЖЕГО БАЗИЛИКА,ОЛИВКОВОЕ МАСЛО,СОЛЬ,ПЕРЕЦ. Способ приготовления БОЛГАРСКИЕ ПЕРЦЫ ПОМЫТЬ И НЕ РАЗРЕЗАЯ И НЕ УДАЛЯЯ ПЛОДОНОЖКИ,ВЫЛОЖИТЬ НА ПРОТИВЕНЬ,СМАЗАННЫЙ НЕБОЛЬШИМ КОЛИЧЕСТВОМ ОЛИВКОВОГО МАСЛА.
    Категория: Холодные закуски | Просмотров: 394 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.04.2010

    Інгредієнти 500г сметани великий пакет замороженої чорниці (а можна і будь-яку іншу ягоду) 25 г "швидкого" желатину цукор до смаку (я робила на замінник) Спосіб приготування Збити у блендері черніку. Взбівать краще довго, десерт вийде повітряні додати цукор і сметану, ще раз збити влити розведений желатин (орієнтуйтеся на інструкцію на упаковці, желатин буває різний), перемішати Суміш розлити у формочки і поставити в холодильник для застигання Про рецепті за смаком нагадує "пташине молоко" спробуйте, не пошкодуєте
    Категория: Десерти | Просмотров: 515 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.04.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz