Інгредієнти0. 8л молоко
200г маргарину
75г дріжджів
4 столові ложки сметани
4 столові ложки цукру
4 жовтки
дрібка солі
борошно
Спосіб приготуванняРозпустити маргарин в теплому молоці, дріжджі розвести цукром, збити жовтки зі сметаною і сіллю, все з'єднати і вимішувати, додаючи борошно. Тісто має вийти, як густа сметана. Поставити в тепле місце і «опускати» 2 рази (тісто збільшується в об'ємі в 3-4 рази). Випікати в листі з високими бортами. Руками викладаємо тісто в деко (щоб тісто не прилипало - Змочуємо руки водою) укладаємо начинку і «накриваємо кришечкою» зверху посипаємо панірувальними сухарями. Даємо ТБУУФПСФШУС 10-15 хв. і в нагріту духовку. Випікаємо при середньому вогні. З цієї кількості тесту у мене виходить 2 пирога і невеликий відкритий пиріг з яблуками. Начинку можна класти будь-яку (я сьогодні пекла один зі свіжою капустою, друга з грибами, і маленький яблуками з корицею)
Смачного!
|