Суббота, 18.05.2024, 07:21
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 17
    Інгредієнти Курка 300, селера (Корінь) 15, петрушка 5, шампіньйони 20, перець чорний горошком, імбир на смак, зелень петрушки 3, сіль. Спосіб приготування випатрану, вичищене і промиту курку обробляють на частини, перерізаючи в суглобах. Отримані шматки кладуть у холодну воду, довівши її до кипіння, виливають, обполіскують м'ясо холодної водою, доводять до кипіння, знімають піну і продовжують варити на слабкому вогні.
    Категория: Супи | Просмотров: 438 | Добавил: mrsuch | Дата: 17.04.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz