ІнгредієнтиКурка 300, селера (Корінь) 15, петрушка 5, шампіньйони 20, перець чорний горошком, імбир на смак, зелень петрушки 3 , сіль.
Спосіб приготуваннявипатрану, вичищене і промиту курку обробляють на частини, перерізаючи в суглобах. Отримані шматки кладуть у холодну
воду, довівши її до кипіння, виливають, обполіскують м'ясо холодної
водою, доводять до кипіння, знімають піну і продовжують варити на
слабкому вогні. Очищені овочі та печериці нарізають кубиками і
опускають у суп, коли м'ясо сварились наполовину, додавши сіль і
спеції (Перець, петрушку, імбир), загорнуті в чистий марлевий
мішечок. Суп варять до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким. Потім
суп заправляють звареної в підсоленій воді вермішеллю.
|