Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Апрель » 22
Інгредієнти 1 кг індички (у мене стегна)
8-10шт. кртофеля
300 г печериць
3 зубчики часнику
100 г сиру
5 ст. ложок сметани
з ст. ложки майонезу
1 ч. ложку кетчупу
Спосіб приготування порізати на невеликі шматочки індичку і загасити її в сковороді зі спеціями хв. 10
в цей час відварити гриби, зтем порізати їх, обсмажити на злив.
|
Ингридиенты цыпленок-250гр масло сливочное-30гр мука-10гр лук репка-15гр паприка-7гр перец черный-4гр яблоки сладкие-20гр рис-50гр
Способ приготовления В хорошо разогретый вок или казан с сливочным маслом, выкладываем рубленного на большие куски цыпленка(предварительно натереть его солью, карием).
|
Інгредієнти 250 г несолодких яблук
4 середніх мандарина
3/4 склянки цукру
Спосіб приготування Мандарини чистим і ділимо на часточки. Цедру ріжемо у вигляді соломки і кип'ятимо в 1 склянці води до м'якості. У велику каструлю висипаємо цукор, заливаємо його 2 склянками води, розмішуємо, потім додаємо цедру і очищені і порізані кубиками яблука.
|
|
|
|