Інгредієнти1 кг індички (у мене стегна)
8-10шт. кртофеля
300 г печериць
3 зубчики часнику
100 г сиру
5 ст. ложок сметани
з ст. ложки майонезу
1 ч. ложку кетчупу
Спосіб приготуванняпорізати на невеликі шматочки індичку і загасити її в сковороді зі спеціями хв. 10
в цей час відварити гриби, зтем порізати їх, обсмажити на злив. маслі. посолити, поперчити, додати дрібно порезаний часник, сметану, майонез, кетчуп натертий сир. виходить дуже смачний соус!
картоплю порізати на невеликі шматочки, додати його до м'яса, потім додати наш соус, все гарненько перемешть
розкласти індичку з картоплею по горщикам і залити їх бульйоном (я розвела кубик в окропі)
поставити горщики в! холодну духовку, інакше вони можуть потріскатися!, на 1 годину при тем-ре 200 р.
подавати зі сметанкою та зеленню! я ще посипала пармезаном!
Про рецептіхотіла приготувати горщики з м'ясом, залізла в морозилку і виявила індичку, ну і думаю, спробую-но я новий рецепт для себе! зробила, поїли ми наші горщики з чоловіком і нам дуууже сподобалося! розумію, що на сайті дуже багато рецептів приготування горщиків, але з індичкою я не знайшла . . . може буду перший! Смачного вам, дорогі друзі!
|