Інгредієнтибаранина 500г.
яловичина 500г.
гриби 500г.
цибуля 5шт.
морква 1-2щт.
перець болг. 1-2шт.
помідори 2-3шт.
спагетті
часник
куркума
барбарис
кінза
зіра
морська сіль
перець чер.
зелень всяка.
Спосіб приготуванняЗібралася готувати Лагман, але стався переворот! Бац! і все поменялось. Прішлось фантазувати!
І так приступимо: М'ясо баранину та яловичину варимо 1. 5ч на медл. огне, з цибулею, часником, морквою, кропом, приправою.
Гриби почистили, порізали на 4 частини, смажимо на сильному вогні (слів. масло) з часником і куркумой. Мясо порізали і в грибочки, смажимо хвилинки 3.
Цибуля, помідори, перець порізали (як подобається) смажимо на маслі до зол. цвета.
Спагеті зварили з бул. куб. і кропом, вгамували.
Скидати все в казан гриби + м'ясо, цибулю + помідори + перець, бульйон, перець чер. мол. Меня попросили без "ЧІЛІ", ну будь ласка, а ми не горді, а ми в тарілочку киданням! У казані закипіло, значить пора спагетті і зелень кідать. Виключілі вогонь, накрили кришкою, через 4 мін. готово! Можна їсти!
Про рецептіВийшов густий і ароматний супВсе задоволені і щасливі! А Ви? "Життя дарує людині в кращому випадку одне-єдине неповторну мить, і секрет щастя в тому, щоб ця мить повторювалося якнайчастіше. "
|