Суббота, 18.05.2024, 08:44
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 6 » Суп-крем зі шпинату із зеленою квасолею
    01:07
    Суп-крем зі шпинату із зеленою квасолею

    Інгредієнти

    Шпинат свіжий - 1 пучок
    Цибуля ріпчаста - 1 Ср гол.
    Морква -1 шт.
    Квасоля зелена -150-200 г
    Сливки - 100-150 мл
    Кукурудза консервовані. - 2 ст. л.
    Рости. масло вершкове або (на ваш смак) - для РБУУЕТПЧЛХ овочів-2-3 ст. л.

    Спосіб приготування

    спасерована нарізані ріпчасту цибулю і моркву.
    Додати шпинат і трохи загасити.
    У киплячій воді - (1. 2 літра) відварити зелену квасолю, заздалегідь порізавши її.
    Додати обсмажені овочі та консервовану кукурузу. Посоліть за смаком, довести до кипіння.
    Порціями перелити в блендер і подрібнити до однорідного стану.
    Додати вершки, довести до кипіння і подавати до столу.

    Про рецепті

    Для зменшення каллорійності я додала молоко, овочі обсмажити на рослинній олії . . . . . Можна посипати тертий сир у тарілку . . .
    Категория: Супи | Просмотров: 435 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz