Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Июль » 6 » Суп-крем зі шпинату із зеленою квасолею
01:07 Суп-крем зі шпинату із зеленою квасолею |
ІнгредієнтиШпинат свіжий - 1 пучок
Цибуля ріпчаста - 1 Ср гол.
Морква -1 шт.
Квасоля зелена -150-200 г
Сливки - 100-150 мл
Кукурудза консервовані. - 2 ст. л.
Рости. масло вершкове або (на ваш смак) - для РБУУЕТПЧЛХ овочів-2-3 ст. л.
Спосіб приготуванняспасерована нарізані ріпчасту цибулю і моркву.
Додати шпинат і трохи загасити.
У киплячій воді - (1. 2 літра) відварити зелену квасолю, заздалегідь порізавши її.
Додати обсмажені овочі та консервовану кукурузу. Посоліть за смаком, довести до кипіння.
Порціями перелити в блендер і подрібнити до однорідного стану.
Додати вершки, довести до кипіння і подавати до столу.
Про рецептіДля зменшення каллорійності я додала молоко, овочі обсмажити на рослинній олії . . . . . Можна посипати тертий сир у тарілку . . .
|
Категория: Супи |
Просмотров: 435 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|